سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

امام جمعه اصفهان:

قضاوت از ارکان هر حکومت و دولتی است

امام جمعه اصفهان با برشمردن حساسیت کار قضاوت از منظر روایات و آیات قرآن کریم گفت: قضاوت از ارکان هر حکومت و دولتی است و کار قضاوت چون حرکت روی یک مسیر باریک و خطرناک است که در یکسو حق و سوی دیگر باطل قرار دارد.

امام جمعه اصفهان و دادگستری

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، آیت الله طباطبایی نژاد در دیدار شورای قضایی به مناسبت هفته قوه قضاییه اظهار کرد:شهید آیت الله بهشتی انسانی به معنای واقع کامل بود و شهادت آن بزرگوار و ۷۲یار صدیق انقلاب در هفتم تیر ثلمه‌ای بزرگ به بدنه انقلاب اسلامی ایران بود.

وی بیان کرد: در آن واقعه فاجعه وار، سخنان و نوع رفتار امام راحل بی بدیل بود و اگر نوع واکنش امام راحل در این فاجعه نبود، شیرازه کشور از هم پاشیده می شد.

 نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به مصائب و مسائل قوه قضاییه در بعد لجستیکی و سخت افزاری طی سالیان گذشته گفت: تحریم های ظالمانه کشورهای مستکبر، صدمات و آسیب های جدی به عرصه های مختلف انقلاب وارد آورد و امروز یکی از ارگان های کشور که مورد مظلومیت توجهی در عرصه اعتبارات و بودجه ها قرار گرفته است، قوه قضاییه است و باید متناسب با حساسیت کار آنها، توجه می شد.

وی با برشمردن حساسیت کار قضاوت از منظر روایات و آیات قرآن کریم گفت: قضاوت از ارکان هر حکومت و دولتی است و کار قضاوت چون حرکت روی یک مسیر باریک و خطرناک است که در یکسو حق و سوی دیگر باطل قرار دارد.

امام جمعه اصفهان با بیان روایتی از امام جواد(ع) که به فردی توصیه کرد ، «بدانید همواره در محضر خدا هستید،» گفت: قاضیان و مردم ما باید آگاه به این مطلب باشند که همیشه در محضر خداوند هستید و هر تصمیم، رفتار و گفتار  انسان سنجیده می شود و فقط ایمان کامل نجات دهنده است.

وی عنوان کرد: قضاوت از مأموریت های انبیا و اهل بیت بوده و از این بابت کسب توفیق قضاوت، توفیقی والا از جانب خداوند است.

 در ابتدای این جلسه،. حجت‌الاسلام والمسلمین جعفری، رئیس دادگستری استان با اشاره به ابعاد مختلف شخصیت شهید آیت‌الله بهشتی و روح بلند آن شهید، گفت: همواره خود را سر سفره ارزاق روح پرفتوح آن شهید می دانیم و اقدامات آن شهید در جای جای قوه قضاییه مشخص است.

وی با بیان اینکه از سال گذشته تا امسال حدود یک میلیون ۶۸۰ پرونده وارد دادگستری استان شده است که براساس آمارها باید هر قاضی استان حدود۲۳۰پرونده رسیدگی کند که با توجه به میانگین کشوری که ۱۶۰پرونده برای هر قاضی است، بسیار بالا است و این موجب فرسودگی نیروی انسانی می شود و کمبود فضای فیزیکی قضایی نیز بر مشکلات استان افزوده شده است.

رئیس دادگستری استان اصفهان عنوان کرد: براساس مذاکرات و رایزنی های ویژه با رئیس قوه قضاییه ، محرومیت های استان در عرصه قضاییه خاصه نیروی انسانی و فضای فیزیکی مطرح و گلم های بلندی برداشته خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر