سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

شهردار اصفهان خبر داد:

ساخت ۱۵۰ ایستگاه اتوبوس تا پایان سال در ۱۵ منطقه اصفهان

شهردار اصفهان ازساخت ۱۵۰ ایستگاه اتوبوس تا پایان سال جاری در ۱۵ منطقه اصفهان خبر داد.

ایستگاه اتوبوس

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، قدرت اله نوروزی در جلسه دو هفته یک بار بررسی روند اجرای پروژه های عمرانی شهر اصفهان گفت: براساس تصمیمی که از قبل گرفته شد، ۱۰ ایستگاه به تعداد ایستگاه های اتوبوس در هر منطقه شهری اصفهان اضافه می شود به طوریکه در مجموع ۱۵۰ ایستگاه اتوبوس به شهر افزوده خواهد شد.

وی ادامه داد: باید با تدبیر تلاش کنیم تا زمان اجرای طرح های عمرانی فشرده تر شود چراکه اجرای به موقع طرح ها، اثراث مثبتی در شهر خواهد داشت. 

نوروزی با بیان اینکه هر منطقه شهری هم باید یک مسیر ویژه دوچرخه سواری داشته باشد تا طرح شبکه یکپارچه دوچرخه سواری در اصفهان محقق شود، افزود: به زودی در شهر تحول چشمگیری را شاهد خواهیم بود.

شهردار اصفهان در مورد بررسی پروژه های عمرانی منطقه چهار در این جلسه هم اظهار کرد: یکی از شعارهای ما در این دوره سنجش پذیری برنامه ها بود که برگزاری جلسات نشست های عمرانی هم در این راستاست تا میزان پیشرفت پروژه ها به طور مرتب سنجش و بررسی شود.

وی با اشاره به اینکه منطقه روشن دشت در سال های اخیر در حریم شهر اصفهان قرار داشت و جزء شهر نبود که اکنون با واقع شدن این طرح در شهر باید روی پروژه سه راه پینارت متمرکز باشیم، گفت: باید توافقات برای اجرای پروژه میدان شهدای هسته ای به صورت ویژه در دستور کار شهردار منطقه چهار قرار گیرد و هر دو ماه یکبار هم گزارش کار اعلام شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی دیگر از طرح های مهم منطقه چهار ایجاد مسیر دسترسی به نمایشگاه بین المللی اصفهان است؛ برای دسترسی به این پروژه مقرر شد تا بخشی از رینگ چهارم از سمت روشن دشت که به نمایشگاه متصل می شود، تکمیل و اجرا شود.

شهردار اصفهان در مورد آزادسازی پروژه میدان شهدای هسته ای از سمت ارغوانیه اظهار کرد: با روند آزادسازی این طرح که در این مدت از سوی شهرداری منطقه چهار پیگیری می شود تا شش ماه دیگر شاهد آغاز عملیات اجرایی خیابان ارغوانیه و گردنه زینل خواهیم بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر