سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس پلیس فتا استان اصفهان هشدار داد:

سوءاستفاده از اجاره کارت های بانکی در فضای مجازی

رئیس پلیس فتا استان اصفهان در خصوص اجاره کارت‌های بانکی به دیگران و شگرد کلاهبردان سایبری در این رابطه به شهروندان هشدار داد.

رئیس پلیس فتای اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی با اشاره به اجاره کارت‌های بانکی گفت: به‌ تازگی شاهد افزایش اجاره مدارک هویتی و شخصی از قبیل گذرنامه، کارت ملی، کارت‌های بانکی و سایر مدارک در سطح جامعه می‌باشیم.

وی ادامه داد: برخی از شهروندان به دلیل اعتماد بیش ‌ازحد به افراد آنلاین در فضای مجازی و بدون در نظر گرفتن عواقب کار، اطلاعات مهم هویتی و کاری خود را در اختیار این افراد قرار می‌دهند.

این مقام مسئول افزود: برخی از مجرمین سایبری با شناسایی طعمه‌های خود و با دادن وعده‌های مختلف و یا پرداخت مبالغی اندک تقاضای در اختیار گرفتن کارت‌بانکی و آن‌ها را دارند.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان تأکید کرد: صاحبان کارت‌های بانکی باید به این نکته مهم توجه کنند که حفظ و نگهداری کارت‌های بانکی بر عهده دارنده کارت می‌باشد لذا به‌هیچ‌عنوان کارت و اطلاعات مهم بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند چراکه این موضوع می‌تواند تبعات قانونی به دنبال داشته باشد.

سرهنگ مرتضوی از راه‌اندازی سایت‌های قمار و شرط‌بندی توسط این کارت‌های اجاره‌ای خبر داد و گفت: خریدوفروش محصولات ممنوعه، پول‌شویی، تجارت‌های غیرقانونی و قاچاق و.... از دیگر موارد استفاده این کارت‌ها می‌باشد.

وی در توصیه به شهروندان تأکید کرد: به‌هیچ‌عنوان مدارک هویتی و بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید چراکه در صورت انجام هرگونه فعالیت مجرمانه، شما در مقابل مقام محترم قضایی پاسخگو هستید.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان بیان داشت: شهروندانی که به هر عنوان کارت، شماره‌حساب یا درگاه بانکی خود را در اختیار دیگران قرار داده‌اند قبل از بروز هرگونه مشکل و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، نسبت به ابطال کارت‌بانکی و دریافت کارت جدید اقدام کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر