سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

رئیس پلیس فتای اصفهان هشدار داد:

کلاهبرداری از طریق طرح حمایت معیشتی کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از کرونا

رئیس پلیس فتا استان اصفهان در خصوص کلاهبرداری مجرمان اینترنتی در قالب ثبت نام در طرح حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از بیماری کرونا به شهروندان اصفهانی هشدار داد.

رئیس پلیس فتای اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی گفت: عده ای از افراد سودجو و فرصت طلب با تبلیغات گسترده از کاربران فضای مجازی می خواهند در وب سایت هایی که آن ها راه اندازی کرده اند ثبت نام کنند تا از طریق به دست آوردن اطلاعات حساب بانکی قربانیان خود از آنان کلاهبرداری نمایند.

وی افزود: با توجه به تصمیمات دولت مبنی بر اعطای بسته های حمایت معیشتی از دهک های درآمدی پایین جامعه و با هدف حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از شیوع کرونا ویروس کلاهبرداران با این شیوه به دنبال دریافت شماره کارت بانکی، رمز دوم، تاریخ انقضا و cvv۲ هموطنان هستند و پس از هدایت متقاضیان به درگاه‌های جعلی (فیشینگ)، اطلاعات کارت بانکی آنها را دریافت و در فرصتی مناسب اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب آنان می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان  با بیان اینکه برای شرکت در این طرح نیاز به ثبت نام در هیچ وب سایتی نیست تاکید کرد: نحوه ی شناسایی و اعطای سایر بسته های حمایتی و معیشتی دولت از کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا ویروس به صورت رسمی از رسانه ملی و خبرگزاری رسمی اطلاع رسانی می شود .

سرهنگ مرتضوی خاطر نشان کرد: شهروندان تمامی نیازهای خبری و اطلاع رسانی خود را از منابع معتبر و سایت های خبری مرجع تامین کنند و در صورت مواجه با موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری لینک ثبت گزارش های مردمی با ما در میان بگذارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه