سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس پلیس فتای اصفهان هشدار داد:

کلاهبرداری از طریق طرح حمایت معیشتی کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از کرونا

رئیس پلیس فتا استان اصفهان در خصوص کلاهبرداری مجرمان اینترنتی در قالب ثبت نام در طرح حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از بیماری کرونا به شهروندان اصفهانی هشدار داد.

رئیس پلیس فتای اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی گفت: عده ای از افراد سودجو و فرصت طلب با تبلیغات گسترده از کاربران فضای مجازی می خواهند در وب سایت هایی که آن ها راه اندازی کرده اند ثبت نام کنند تا از طریق به دست آوردن اطلاعات حساب بانکی قربانیان خود از آنان کلاهبرداری نمایند.

وی افزود: با توجه به تصمیمات دولت مبنی بر اعطای بسته های حمایت معیشتی از دهک های درآمدی پایین جامعه و با هدف حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از شیوع کرونا ویروس کلاهبرداران با این شیوه به دنبال دریافت شماره کارت بانکی، رمز دوم، تاریخ انقضا و cvv۲ هموطنان هستند و پس از هدایت متقاضیان به درگاه‌های جعلی (فیشینگ)، اطلاعات کارت بانکی آنها را دریافت و در فرصتی مناسب اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب آنان می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان  با بیان اینکه برای شرکت در این طرح نیاز به ثبت نام در هیچ وب سایتی نیست تاکید کرد: نحوه ی شناسایی و اعطای سایر بسته های حمایتی و معیشتی دولت از کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا ویروس به صورت رسمی از رسانه ملی و خبرگزاری رسمی اطلاع رسانی می شود .

سرهنگ مرتضوی خاطر نشان کرد: شهروندان تمامی نیازهای خبری و اطلاع رسانی خود را از منابع معتبر و سایت های خبری مرجع تامین کنند و در صورت مواجه با موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری لینک ثبت گزارش های مردمی با ما در میان بگذارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه