سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

کمیته امداد اصفهان اعلام کرد:

جمع آوری صدقه سلامتی امام زمان (عج) بصورت الکترونیکی در اصفهان

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد اصفهان از آمادگی کمیته امداد اصفهان برای جمع آوری صدقه سلامتی امام زمان (عج) بصورت الکترونیکی در اصفهان خبر داد.

صدقه برای امام زمان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حمیدرضا طاهری بیان داشت: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا کمیته امداد اصفهان کد دستوری #۳*۰۳۱*۸۸۷۷* را به صورت ویژه برای پرداخت صدقه به نیت سلامتی امام زمان (عج) به همشهریان اصفهانی معرفی کرد

وی با اشاره به سنت نیکوی پرداخت صدقه با نیت سلامتی امام زمان (عج)، گفت: هر سال و به ویژه در آستانه نیمه شعبان و سالروز میلاد با سعادت این امام همام اقدامات زیادی از جمله برپایی پایگاه های جمع آوری صدقه به این منظور توسط این نهاد انجام می شد ولی امسال با توجه به شرایط ویژه ای که به علت شیوع ویروس کرونا پیش آمده این سنت حسنه از مسیر روش های الکترونیکی دنبال خواهد شد.

طاهری با مورد خطاب قرار دادن مردم، نیکوکاران، خیران، صاحبان اصناف  و متولیان اماکن و هیئت های مذهبی خاطر نشان ساخت: کمیته امداد استان اصفهان آمادگی دارد هزینه های ایجاد پایگاه، نورافشانی، نذورات و سایر فعالیت هایی که در ایام نیمه شعبان در سال های گذشته انجام می شد و امسال به علت شیوع ویروس منحوس کرونا انجام آنها مقدور نیست را دریافت و در راستای تامین اقلام بهداشتی برای نیازمندان تحت حمایت، هزینه کند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد اصفهان استفاده از کد دستوری ویژه صدقه سلامتی امام زمان (عج) به شکل #۳*۰۳۱*۸۸۷۷* را بهترین روش برای مشارکت در این سنت حسنه عنوان کرد و گفت: سایر بسترهای الکترونیکی و غیر حضوری پرداخت کمک از جمله تلفن ۰۹۶۸۸۷، پایگاه اینترنتی emdad.ir، شماره حساب «۲۴۰۱۱۱۳۰۹۱۴۰۷۲» و شماره کارت «۶۰۶۳۷۳۷۰۰۰۰۰۲۵۰۹» نزد بانک قرض الحسنه مهر ایران نیز در دسترس همشهریان گرانقدر اصفهانی است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر