سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

مسئول بازرسی اداره کل اوقاف استان اصفهان خبر داد:

۱۶ تیم نحوه اجرای طرح آرامش بهاری در استان اصفهان را بازرسی می کنند / اجرای طرح آرامش بهاری در ۳۱۹ بقعه متبرکه در اصفهان

مسئول بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: ۳۲ نفر در قالب ۱۶ تیم نحوه اجرای طرح آرامش بهاری در استان اصفهان را بازرسی می کنند.

اصفهان- طرح آرامش بهاری

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حمید بخشی اظهار داشت: ۳۲ نفر در قالب ۱۶ تیم بازرسی محسوس و نامحسوس از نحوی اجرای طرح آرامش بهاری در ۳۱۹ بقعه متبرکه و امامزاده عظیم الشان استان اصفهان بازرسی می کنند.

وی افزود: در راستای بررسی نقاط ضعف و قوت اجرای برنامه های مختلفی که در قالب طرح آرامش بهاری از تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ لغایت ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ در جوار حرم مطهر ۳۱۹ بقعه متبرکه برگزار می شود امسال ۳۲ نفر در قالب ۱۶ تیم بازرسی محسوس و نامحسوس از نحوی اجرای این طرح بازرسی به عمل می آورند و نتایج حاصل از این بازرسی جهت ارتقاء این طرح در سال های آتی در قالب چک لیست هایی به سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال می شود.

بخشی گفت: همچنین تیم بازرسی از سازمان اوقاف و امور خیریه برای بررسی عملکرد اداره کل اوقاف و امور خیریه در اجرای طرح آرامش بهاری به استان اصفهان سفر می کنند و از بقاع متبرکه مجری این طرح نیز بازدید می کنند.

وی اضافه کرد: حجت الاسلام و المسلمین صادقی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان و حجت الاسلام و المسلمین روان معاون فرهنگی، اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان نیز به صورت جداگانه در طول ایام نوروز از نحوی اجرای این طرح با حضور در اماکن متبرکه مجری طرح از نزدیک بازدید به عمل می آورند.

مسئول بازرسی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان بیان کرد: زائران و مسافران نوروزی که در طول ایام نوروز به بقاع متبرکه و امامزادگان استان مراجعه می کنند در صورت داشتن انتقاد و یا پیشناد و شکایتی می توانند همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۴ با شماره ۳۶۶۱۹۱۸۵ داخلی ۳۱۰۰ یا ۳۱۹۹ تماس حاصل نمایند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر