سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

ایران حامی فلسطین است / کشور های اسلامی انرژی را به روی اسرائیل ببندند

امام‌جمعه اهواز با دعوت از مردم خوزستان برای حضور در راهپیمایی حمایت از مردم غزه گفت: ایران، حامی واقعی فلسطین و غزه است.

امام جمعه اهواز

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، حجت الاسلام سید محمد نبی موسوی فرد در خطبه های نماز جمعه اهواز در مصلای مهدیه امام خمینی(ره) این شهرستان افزود: باید با یک اجتماع بزرگ به حمایت از مردم مظلوم غزه بپردازیم چراکه این مردم مظلوم در شرایط غیرانسانی و آزاردهنده‌ای قرار دارند.

وی ادامه داد: باید با تک صدایی در کل عالم در دهن آمریکا و اسرائیل و حامیان دروغین حقوق بشر بزنیم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه چهره پنهان دموکراسی در جنایات رژیم صهیونیستی در غزه نمود پیدا کرده است، گفت: آنها از دیدن مردم بی‌گناه، زنان و کودکان زیر آوار نه تنها ناراحت نمی‌شوند بلکه با بی حیایی کامل از این جنایات حمایت و آن را افتخار می‌دانند.

وی با نکوهش بی‌عملی افرادی که با دل بستن به تمدن غرب، فقط نظاره گر جنایت بشری در فلطسین هستند، افزود: شاهد یک پادگان نظامی در عالم هستیم که خروجی آن دولت اسرائیل پلید است.

حجت الاسلام موسوی فرد بیان کرد: نیروهای مستقر در این پادگان از وحشی ترین و خونخوارترین موجودات روی زمین هستند که به عنوان جنایتکاران جنگی به مردم بی پناه حمله می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ نقطه‌ای درجهان نباید برای صهیونیست‌ها امن باشد، افزود: تنها حامی واقعی فلسطین و غزه، ایران است و مطالبه مردمان آزاده این منطقه از خاورمیانه این است که شیرهای انتقال نفت و گاز به روی کشور صهیونیستی بسته شود.

امام جمعه اهواز بیان کرد: شرم آور است که قدرتمندان عالم مردمی را در یک باریکه محاصره کرده و مانع از رسیدن سوخت و مایحتاج به آنها می‌شوند همچنین بیمارستانی را محاصر نظامی کرده و به جنایت خود افتخار می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه