سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

سرانه جنگل در استان ایلام یک هکتار است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام گفت: استان با مساحتی بالغ بر ۲ میلیون هکتار دارای ۸۷ درصد منابع طبیعی می باشد و تنها استانی است که سرانه جنگل آن یک هکتار است.

منابع طبیعی

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، ابراهیم پیرزادیان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام در کارگاه آموزشی رؤسای ادارات استعدادیابی و بهره برداری منابع طبیعی و آبخیزداری کشور که به میزبانی منابع طبیعی استان برگزار شد، اظهار داشت: امروز با توجه به افزایش ارزش افزوده در حوزه املاک و زمین بسیاری از پرونده های قضایی مربوط به تخلفات در تصرف اراضی و تغییر کاربری و ساخت و سازهای غیر قانونی بوده که بر این اساس نیاز به یک سامانه هوشمند برای نظارت و کنترل بر این حوزه احساس می شد.

وی در ادامه به ویژگی های سامانه پنجره واحد مدیریت زمین اشاره نمود و گفت: پنجره واحد مدیریت زمین سامانه‌ای است که به متقاضیان امور مرتبط با اراضی و املاک کشور امکان می‌دهد تا اطلاعات مورد نیاز برای طی الزامات قانونی مرتبط با دریافت خدمات حوزه اراضی و املاک را به یک بدنه واحد ارائه کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام گفت: استان با مساحتی بالغ بر ۲ میلیون هکتار دارای ۸۷ درصد منابع طبیعی می باشد و تنها استانی است که سرانه جنگل آن یک هکتار است.

در ادامه نیز مدیرکل دفتر استعدادیابی و بهره برداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: یکی از مهمترین و اساسی ترین بخش های ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اداره استعدادیابی و بهره برداری می باشد.

خادم افزود: آمایش سرزمین زیربنای توسعه پایدار کشور است و شرط رسیدن به توسعه‌ پایدار و امنیت غذایی، حفظ و حراست و بهره برداری مطلوب از منابع طبیعی است، مسلما بدون حفاظت از منابع آب، خاک، جنگل، مرتع و بهره برداری بهینه از آنها نمی توان به توسعه پایدار و تولید مطمئنی در کشاورزی دست یافت زیرا کشاورزی‌ بر بستر منابع‌ طبیعی‌ استقرار می‌یابد و دوام‌ آن‌ بستگی‌ به وضعیت‌ منابع‌طبیعی‌ دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه