سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رئیس واحد بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان:

۳۰ درصد خرید تضمینی گندم به کشاورزان هرمزگانی پرداخت شد

رییس واحد بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان گفت: هم‌اکنون ۳۰ درصد پول خرید گندم به قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان سال قبل به حساب گندمکاران واریز شده و بقیه آن نیز بزودی پرداخت می‌شود.

خرید گندم
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، محمدرضا ماندگاری رییس واحد بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان اظهار داشت: بعد از چند ماه رایزنی بین اعضای شورای قیمت‌گذاری و وزارت جهادکشاورزی، نرخ خرید تضمینی گندم از سوی دولت سیزدهم به ازای هر کیلوگرم ۱۵ هزار تومان اعلام شده که بزودی مابه‌التفاوت آن به حساب گندمکاران واریز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۱ مرکز در استان هرمزگان کار خرید تضمینی گندم را برعهده دارد، بیان‌کرد: خرید تضمینی گندم در استان توسط شبکه تعاون روستایی به عنوان مباشر شرکت غله و خدمات بازرگانی از ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۲ آغاز شده و تا اوایل تیرماه امسال ادامه‌دارد.

رییس واحد بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان اظهار‌کرد: تاکنون ۳۵ هزار و ۴۰۰ تن گندم در حاجی‌آباد، ۱۰ هزار و ۲۳۸ تن در میناب، ۱۰ هزار و ۳۴ تن در رودان، ۲ هزار و ۲۰۱ تن در پارسیان و ۲ هزار و هشت تن در بستک توسط شبکه تعاون روستایی از کشاوزران خریداری شده است.

ماندگاری بیشترین میزان خرید تضمینی گندم را متعلق به شهرستان حاجی آباد دانست و گفت: ۵۴ هزارو ۸۳۹ تن از گندم های خریداری شده در سامانه سیفا ثبت شده و افزون بر۵۱ هزار و ۹۷۳ تُن جهت پرداخت بهای گندم به بانک ارسال شد.

گندم در استان هرمزگان از ۱۵ آبان تا ۱۵ بهمن هر سال کشت شده و برداشت این محصول نیز از نیمه فروردین‌ماه آغاز و تا نیمه خردادماه هر سال ادامه دارد.

در سال زراعی جاری ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان هرمزگان به زیرکشت گندم رفته است که پیش بینی می‌شود بیش از ۶۵ هزار تن با رشد ۴۰ درصد، محصول برداشت شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه