سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

برگزاری نخستین جشنواره " شیر و فرآورده های آن " در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به همت انجمن علمی گروه مهندسی صنایع غذایی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، نخستین جشنواره شیر و فرآورده های آن با حضور جمعی از مدیران شرکت های مطرح کشور در تولید شیر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

دانشگاه آزاد قزوین

به گزارش خبرگزاری موج  قزوین، این جشنواره همزمان با بزرگداشت روز جهانی شیر در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است؛ در این جشنواره برنامه هایی همچون مسابقه فرآورده های شیر و تقدیر از تیم های برگزیده کارگاه آموزشی فناوری های نوین در صنایع لبنی به اجرا درآمد.

شایان ذکر است؛ در این جشنواره ۲۲ تیم دانشجویی شرکت کردند که در پایان پس از بررسی محصولات ارایه شده از سوی هیات داوران ۳ تیم برتر انتخاب و با اهدای جوایز نقدی و لوح از آنان تقدیر به عمل آمد.

دکتر علیرضا یونچی کارآفرین برتر کشور: ایران می تواند در تولید و صادرات شیر و فرآورده آن در منطقه مطرح باشد

 دکتر علیرضا یونچی کارآفرین و صادرکننده برتر کشور و از داوران و مشاوران برنامه تلویزیونی" میدون" شبکه ۳ صداوسیما، ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا (ع) و با تشکر از مسوولان برگزاری این جشنواره در سخنانی با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های کشور در حوزه تولید و صادرات شیر و فرآورده های آن گفت: ایران می تواند در تولید و صادرات شیر و فرآورده آن در منطقه مطرح باشد.

وی سپس با تاکید بر ثبت برند محصولات ایرانی و توفیقات آنان در کشورهای همسایه یادآور شد: با ایجاد مدل ها و کسب و کارهای جدید می توان حضور بیشتر برندهای موفق ایرانی را در کشورهای منطقه شاهد بود.

کارآفرین برتر کشور در پایان گفت: شما دانشجویان می توانید محصولات و ایده های خود را با ثبت برند و ایجاد ارتباط با شرکت های بزرگ زمینه تولید انوه، اشتغال و ارزش افزوده را برای خود ایجاد کنید.

  در ادامه این مراسم دکتر اسماعیل زینالی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد و استان قزوین ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا علیه السلام در سخنرانی با تشکر از مسوولان برگزاری این جشنواره و خیر مقدم به میهمانان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همواره سعی کرده است با برگزاری جشنواره های ملی و بین المللی در زمینه ایجاد کارآفرینی و صنایع خلاق پیشرو و پیشگام باشد و برگزاری نخستین جشنواره شیر و فرآورده های آن با حضور جمعی از مدیران شرکت های مطرح کشور در تولید شیر در این راستا می باشد.

دانشگاه آزاد قزوین1

وی در پایان خطاب به دانشجویان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همواره سعی و تلاش خود را مبنی بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان داشته و دارد و ایده هایی که منجر به کاربردی شدن و صنعتی شدن و ارائه خدمت در جامعه و در جهت ایجاد رفاه در مردم را دارد از اولویت ها و برنامه های این دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است.

گفتنی است؛ در ادامه این جشنواره، دکتر شهریار دبیریان دبیر کمیته علمی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران، سرکار خانم دکتر غزاله فراهانی مدیر تحقیق و توسعه شرکت فرآورده های لبنی شرکت میهن، مهندس محسن نقاشی دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران و دکتر شهرام رضابخش مدیر کارخانه شرکت فرآورده های لبنی و پروتئینی سحر به ارائه سخنرانی در خصوص فواید مصرف شیر و جایگاه تولید شیر در ایران و منطقه پرداختند.

در پایان با حضور مسوولان، از تیم های برتر نخستین جشنواره شیر و فرآورده های آن با اهدای جوایز و لوح تقدیر به عمل آمد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه