سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

از ابتدای سال تاکنون؛

۲۶۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی وارد چرخه سلامت فارس شده است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از تحویل ۲۶۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه از ابتدای سال جاری تاکنون، خبر داد.

تجهیزات+پزشکی

به گزارش خبرگزاری موج فارس، مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ایجاد دسترسی عادلانه تمامی مناطق استان فارس به خدمات تخصصی و پزشکی حوزه سلامت، همواره از اهداف اصلی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز بوده است.

او صیانت از سلامت مردم را یک وظیفه همگانی خواند که با همراهی دستگاه ها و سازمان های اجرایی، موجب سرعت بخشیدن به تحقق اهداف نظام سلامت می شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در راستای گسترش خدمات درمانی در مناطق محروم از ابتدای سال جاری تا کنون، اقداماتی مانند تجهیز بیمارستان ‌‌ها در مناطق محروم با استفاده از امکانات روزآمد، حضور پزشکان متخصص و ارایه خدمات تخصصی در این مناطق انجام شده است.

تحویل دو دستگاه سونوگرافی به بیمارستان های شهید دکتر فقیهی شیراز و امام حسن مجتبی(ع) داراب، تحویل یک دستگاه «رتکم» به مرکز آموزشی درمانی چشم پزشکی پوستچی، تحویل یک دستگاه اندوسونوگرافی به بیمارستان نمازی، تجهیز آزمایشگاه بیمارستان حضرت زینب(س) به دستگاه های اتوآنالایزر و بلادگس، تجهیز درمانگاه چشم پزشکی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) کازرون، تجهیز کلینیک ویژه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ممسنی به یک دستگاه سونوگرافی و سایر تجهیزات جنرال، بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز طی ماه گذشته بود که معاون درمان دانشگاه به آن اشاره کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه