سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رشد و بالندگی کشور مرهون فداکاری شهداست

سرپرست فرمانداری شهرستان سیروان با بیان اینکه تکریم خانواده‌های شهدا تکلیف هر فردی است که نسبت به خون شهدا ادای دین می‌کند، گفت: رشد و بالندگی کشور مرهون فداکاری شهدا و جانبازان دوران ۸ سال دفاع مقدس است.

سیروان.

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، محمدباقر شریفی فرماندار سیروان در دیدار خانواده های شهید نعمت صباحی و عبدالسلام خلفی، افزود:  همه ما مدیون ایثارگری شهدا و رزمندگان هستیم و امنیت و آرامش کنونی ایران حاصل رشادت‌های آنان است.

وی ادامه داد : تا زمانی که روحیه شهادت‌طلبی در جامعه حاکم است، دشمن نمی‌تواند آسیبی به نظام و آرمان‌های انقلابی وارد کند.

وی اظهار داشت: فرهنگ ایثار، شهادت، مجاهدت و حماسه در ایران اسلامی باید همیشه زنده بماند زیرا عزت و اقتدار کشورمان به خاطر ایثار و شهادت است.

سرپرست فرمانداری سیروان با اشاره به اینکه دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، روحیه ولایت‌مداری و دفاع از کشور را دوچندان می‌کند، تصریح کرد: خانواده‌های معظم شهدا مایه خیر و برکت نظام و انقلاب هستند.

گفتنی است که شهید نعمت صباحی ساکن روستای چم شیر در ۲۳ فروردین ماه ۱۳۶۷در منطقه عملیاتی قلاویزان و شهید عبدالسلام خلفی ساکن روستای چم روته در ۲۱ فروردین ماه سال ۱۳۶۷ در منطقه عملیاتی مهران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه