سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

رئیس اداره نگهداری راههای مازندران اعلام کرد؛

اجرای بیش از ۲۰ کیلومتر روکش آسفالت در راه های مازندران

رئیس اداره نگهداری راههای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مازندران از اجرای بیش از ۲۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت محورهای اصلی و فرعی استان در دو ماهه نخست سال جاری خبر داد.

اجرای روکش آسفالت

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، مهرداد زمانی اظهار داشت: در دو ماهه سالجاری ۱۳.۷ کیلومتر عملیات روکش آسفالت تقویتی و اجرای ۶.۷ کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی میکروسرفیسینگ در سطح محورهای مواصلاتی شریانی، اصلی و فرعی استان صورت گرفته که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۵۶ درصدی روبرو بوده است .

وی ادامه داد: در دو ماهه نخست سال جاری نسبت به اجرای ۵۰ هزار متر درزگیری و ۴ هزار و ۳۸ تن لکه گیری در برخی از محور‌های استان ( بر اساس نیاز سنجی و اولویت بندی ) اقدام شده است.

رئیس اداره نگهداری راههای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مازندران گفت: در راستای لکه گیری موضعی و پر کردن چاله ها در سطح جاده های استان، نسبت به استفاده از ۴۵۶ تن آسفالت سرد اقدام شد.

وی تصریح کرد: این اداره کل با هدف تأمین ایمنی عبور و مرور، کاهش میزان خرابی راه، کاهش هزینه های استهلاک وسایل نقلیه و همچنین ایجاد شرایط مناسب برای رسیدن به موقع به مقصد ، در قالب قراردادهای منعقده با پیمانکاران از جمله ۳ قرارداد لکه گیری و روکش آسفالت محورهای غرب، مرکز و شرق اقدام به لکه گیری و روکش آسفالت راههای شریانی و اصلی حوزه استحفاظی استان کرده است.

زمانی افزود: به منظور تسهیل در امر تردد و افزایش ایمنی محورها اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی استان مانند محورهای جواهرده رامسر، نوشهر- رویان، ساری- کیاسر، نکا- ساری و... و همچنین لکه گیری کلیه محورهای مواصلاتی استان به صورت روزانه ( با استفاده از آسفالت گرم و سرد) صورت گرفته است.

وی خاطرنشان ساخت: از خردادماه سال جاری علاوه بر محورهای عنوان شده، لکه گیری و روکش آسفالت در محورهای کمربندی بابل، سوادکوه، قائمشهر- کیاکلا در دست اجرا می باشد.

رئیس اداره نگهداری راههای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مازندران بیان داشت: با توجه به ویژگی شاخص ترانزیت و توریستی بودن این استان روکش آسفالت محورهای شریانی و اصلی می تواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده ای ایفا کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه