سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

دادستان قزوین خبرداد:

بازدید مجموعه قضایی استان قزوین از ۱۲۲ واحد تولیدی

دادستان قزوین گفت: در راستای عمل به منویات مقام معظم در تحقق اقتصاد مقاومتی از ۱۲۲ شرکت تولیدی بازدید کرده و با احیای واحد های تولید و صنعتی برای بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ نفر شغل ایجاد کردیم.

دادستان قزوین

به گزارش خبرگزاری موج قزوین،حسین رجبی دادستان مرکز قزوین در همایش "نقش سرمایه انسانی در دوره تحول وتعالی قوه قضاییه" که در سالن عدالت دادگستری کل استان قزوین، برگزار شد گفت:با بیان اینکه ۵۱ درصد از پست سازمانی دادسرای استان قزوین خالی است، تصریح کرد: با در نظر گرفتن کمبود نیروی انسانی در سال گذشته کارکنان و قضات دادسرا به صورت شبانه روزی و با اخلاص در عمل فعالیت داشته و به بیش از ۲ هزار پرونده اغتشاشات رسیدگی کردند.

رجبی افزود: در سال گذشته با اقدامات صورت گرفته با کاهش ۵ هزار درصدی ورودی به دادسرا، کاهش ۲۶ درصدی آمار ورودی زندان، کاهش ۹ درصدی ورودی پرونده های سرقت،  کاهش ۹۳ درصدی پرونده های مسن و معوق روبرو بودیم.

وی بیان کرد: با تشکیل کارگروه ویژه و ابلاغ دستور العمل ها  ۴۶ درصد کاهش در زمینه ورودی خودرو به پارکینگ داشتیم و  تکلیف ۱۱ هزار خودرو موجود در پارکینگ را تعیین کردیم.

رجبی اضافه کرد: در راستای عمل به منویات مقام معظم در تحقق اقتصاد مقاومتی از ۱۲۲ شرکت تولیدی بازدید کرده و با احیای واحد های تولید و صنعتی برای بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ نفر شغل ایجاد کردیم.

دادستان مرکز قزوین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه شناسایی پرونده های کثیر الشکواییه گفت: از ۹۹ فقره پرونده کثیرالشاکی مراجع کیفری استان، ۹۲ پرونده با حدود ۴۶۰۰ نفر شاکی مختومه و به شعب اجرای احکام کیفری ارسال شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه