سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین:

۵هزار و ۲۱۹ ناوگان حمل و نقل عمومی در استان قزوین کنترل شدند

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون ۵هزار و ۲۱۹ ناوگان حمل و نقل عمومی در این استان در قالب طرح گشت های کنترل دروازه ای مورد کنترل و نظارت قرار گرفتند.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین

به گزارش خبرگزاری موج قزوین،علیرضا معیری پور معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین در این باره گفت:کنترل و نظارت بر نحوه عملکرد ناوگان حمل و نقل بار و مسافر در قالب همکاری های مشترک با پلیس راه ، به صورت مستمر در گلوگاه های جاده ها و محورهای پرتردد و در مقابل پاسگاه های پلیس راه اجرا می شود.

وی اضافه کرد: در قالب گشت های نظارت و بازرسی علاوه بر کنترل الزامات ایمنی از جمله معاینه فنی، تجهیزات ایمنی ، کارت هوشمند ناوگان و راننده مواردی چون اسناد حمل، مندرجات صورت وضعیت و بارنامه با حضور کارشناسان حمل و نقل این اداره کل و پلیس راه به صورت میدانی مورد بررسی قرار می گیرد.

معیری پور با بیان اینکه حمل بار با بارنامه علاوه بر حصول آمار دقیق حمل و نقل کالا به مناطق مختلف موجب افزایش درآمد و تقسیم عادلانه بار بین ذی نفعان می شود گفت: حمل کالا با بارنامه و همچنین جابجایی مسافر با صورت وضعیت الزامی بوده و متخلفان در این زمینه جهت برخورد قانونی به کمیسیون های حمل و نقل معرفی می شوند.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین با بیان اینکه بیشترین گشت های انجام شده در شهرستان آبیک، بوئین زهرا و البرز بوده است افزود: تنها در حوزه مسافر ۱۹۱ گشت بازرسی و کنترل ناوگان مسافر در ماه های فروردین و اردیبهشت انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه