سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

کمک چهار میلیاردی خیرین ایلامی در جشن نسیم مهر

با همت خیرین و نهادهای حمایتی مبلغ چهار میلیارد ریال برای کمک به خانواده های زندانیان نیازمند در جشن نسیم مهر جمع آوری گردید.

امور زندانها

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، مجید احسانی مدیرکل زندان های استان ایلام در این مراسم گفت: در حال حاضر ۵ انجمن حمایت از زندانیان در ایلام و شهرستان ها فعالیت دارند و در سال گذشته ۳۴۱۵ بسته حمایتی در قالب سبد غذایی، اقلام بهداشتی و نوشت افزار به خانواده های زندانیان اهدا شد و با ایجاد ۷ رشته شغلی برای زندانیان، زمینه اشتغال ۳۵ درصد از زندانیان فراهم گردید که مجموع حقوق و دستمزد زندانیان طی یکسال گذشته مبلغ بیست میلیارد ریال بوده است.

وی در ادامه افزود: با کمک ستاد دیه و انجمن حمایت از زندانیان و به مناسبت روز ملی حمایت از خانواده های زندانیان، ۶ زندانی محکوم مالی نیازمند از زندان آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند. احسانی اذعان داشت: سرکشی از خانواده های زندانیان نیازمند به همراه مسئولین و مراجع قضایی به صورت مستمر انجام می شود و تلاش شده است علاوه بر حل مشکلات خانواده های زندانیان، برای توانمندسازی و کاهش آسیب های اجتماعی نیز برنامه ریزی و اقدام لازم انجام شود.

بخشنده دادستان ایلام ضمن تقدیر از تلاش های بی وقفه مسئولین زندان ها برای حل مشکلات زندانیان و خانواده های آنان و همچنین توسعه اشتغال زندانیان و جمع آوری کمک های خیرین برای آزادی زندانیان، گفت: هیچ کسی ذاتاً مجرم نیست و شرایط مختلفی باعث می شود فردی اقدام به بزهکاری نماید. وی افزود: همه ما برای اصلاح و بازگشت سالم زندانیان به جامعه مسئول هستیم و با هدف کاهش آسیب ها به خانواده های زندانیان نیز توجه داشته باشیم.

گفتنی است در این جشن به خانواده های زندانیان بسته های معیشتی اهدا شد و پزشک خیر به صورت رایگان خانواده های زندانیان را ویزیت کرد و همچنین کارشناسان حقوقی نیز به آنان مشاوره حقوقی و قضایی ارائه دادند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه