سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور:

بهره‌مندی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از آب شرب تا پایان برنامه هفتم

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تا پایان برنامه هفتم، روستای بالای ۲۰ خانوار فاقد آب شرب سالم در کشور نخواهیم داشت و درصد پوشش به ۹۵ درصد خواهد رسید.

معاون اب و فاضلاب

به گزارش خبرگزاری موج کردستان ، مجید آقازاده روز چهارشنبه در مراسم افتتاح پروژه آبرسانی روستاهای استان کردستان که در روستای «مالوجه» قروه برگزار شد، اظهار داشت: اجرای این پروژه‌ها و خدمت‌رسانی به مردم توسط سپاه مصداق جهاد تبیین است چرا که امروز جهاد تبیین حق‌الناسی از شهدا بر گردن ماست.

وی با بیان اینکه امروزه به برکت شهدا امنیت حاکم و به سمت پیشرفت حرکت می‌کنیم، گفت: دشمن از اوایل انقلاب به تمام عرصه‌های کشور حمله کرده و توطئه‌های مختلف و جنگ‌های داخلی ایجاد کرده اما هیچ‌گاه به اهداف شوم خود نرسیده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، تصریح کرد: با تدبیر حکیمانه رهبری در تمام عرصه‌ها از پیشرفت بالایی برخوردار و نقش تعیین‌کننده‌ای در دنیا داشته و حامی مظلومان هستیم.

وی افزود: قبل از انقلاب جمعیت شهری کشور تنها ۱۷ میلیون نفر و از این‌جمعیت ۷۵ درصد مردم آب داشتند که اکنون بالای ۶۰ میلیون نفر و ۹۹ درصد تحت پوشش آب بهداشتی هستند.

آقازاده خاطر نشان کرد: در اوایل انقلاب ۲۸ تصفیه‌خانه در کشور بود که اکنون به ۲۸۵ مورد رسیده و در همین بازه زمانی تنها ۲ کیلومتر آبرسانی انجام و الان به بیش از ۳۱ هزار کیلومتر رسیده است.

وی افزود: شبکه توزیع ۲۴ هزار و ۵۰۰ کیلومتر که اکنون ۱۶۷ هزار کیلومتر شبکه توزیع آب داریم.

وی اظهار کرد: قبل از انقلاب تنها ۸٫۵ درصد تحت پوشش فاضلاب بودند که اکنون ۵۳ درصد تحت پوشش هستند؛ در حال حاضر ۲۵۷ واحد تصفیه‌خانه فاضلاب داریم که قبل از انقلاب ۴ مورد بود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با ابراز خرسندی از اینکه در انجام پروژه‌ها هیچ وابستگی به خارج نداریم و سدهایی می‌سازیم که دشمنان انگشت به دهان می‌مانند، اضافه کرد: شرکت تخصصی ایران در دبی پروژه انجام داده و مرحله اول مناقصه را کسب کرده است.

آقازاده از آغاز طرح آبرسانی به ۱۰ هزار روستا در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: از این تعداد هفت هزار و ۱۳۷ روستا توسط قرارگاه سپاه و مابقی توسط آبفا انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با افتتاح این‌پروژه‌ها ۴میلیون و ۶۰۰ نفر در قالب یک‌میلیون و ۲۵۰ خانوار از نعمت آب شرب بهره‌مند خواهند شد، اعلام کرد: در هر ثانیه ۱۰ هزار و ۶۰۰ لیتر آب تولید و هزار ایستگاه پمپاژ احداث خواهد شد.

آقازاده با ذکر اینکه در قالب این پروژه‌ها ۹۹۹ حلقه چاه حفر و ۱۴ هزار و ۷۰۰ کیلومتر خط انتقال انجام می‌شود، گفت: در فاز دوم نیز قرارداد آبرسانی به ۱۰ هزار روستای دیگر انجام می‌شود و ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت از آب آشامیدنی بهره‌مند خواهند شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور یادآور شد: ابتدای اجرای این طرح، شرکت‌های پلی اتیلن پاسخگوی نیاز اولیه نبودند که سپاه کمبودها را جبران کرد.

وی اعلام کرد: تا پایان برنامه هفتم، روستای بالای ۲۰ خانوار فاقد آب شرب سالم در کشور نخواهیم داشت و درصد پوشش به بیش از ۹۵ درصد خواهد رسید.

آقازاده با اشاره به اینکه در ۵ هزار روستا نیز توسط خیرین آبرسانی انجام خواهد شد، افزود: ۱۲ استان مجمع آبرسانی خیرین را تشکیل داده و در راستای برنامه‌های این حوزه تلاش می‌کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه