سرخط خبرها
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

رکورد جدید کارگر سنندجی در روز گرامیداشت کارگر

حسن زارعی» دونده با سابقه سنندجی به مناسبت روز کارگر مسیر سنندج به دهگلان را به صورت دو ماراتن کوهستانی بدون توقف طی کرد و رکوردی جدید از خود بر جای گذاشت.

4513537

به گزارش خبرگزاری موج کردستان؛ روز دوشنبه و همزمان با روز جهانی کارگر، طی مراسمی حسن زارعی دونده با سابقه سنندجی که رکوردهای بسیاری در کارنامه ورزشی خود دارد این بار مسیر سنندج به دهگلان را صورت دو ماراتن کوهستانی بدون توقف طی کرد.

حسن زارعی دونده پیشکسوت و صاحب رکورد کشوری ۱۳۰ کیلومتر جاده اظهار داشت: هر ساله به مناسبت‌های مختلف رکوردهای مختلفی از جمله برای روز جهانی کودکان کار، مبارزه با مواد مخدر و این بار نیز به مناسبت روز جهانی کار و کارگر برجای گذاشته ام.

وی با ذکر اینکه خانه تشکل‌های کارگری استان کردستان به این مناسبت حامی برنامه دو ماراتن مسیر دهگلان تا سنندج بوده اند بیان کرد: در رکودهای قبلی مسیر دهگلان تا سنندج را که با مسافت ۳۰ کیلومتر است حدود ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه طی کرده ام اما امروز رکورد این مسافت کوهستانی را به ۲ ساعت ارتقا داده و ۴۰ دقیقه زودتر به پایان رساندم.

این ورزشکار سنندجی عنوان کرد: این رکورد در استان کردستان تاکنون توسط هیچ کس زده نشده و این افتخار خود را به تمامی کارگران زحمت کش استان کردستان تقدیم می‌کنم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه