سرخط خبرها
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد
  • زاکانی: افتتاح ۱۰ پروژه اصلاح تقاطعی تا آخر سال
  • بیماری تب‌ مالت در ۵ استان پیشتاز است
  • خط‌ونشان پلیس: تردد موتوری‌ها در خط ویژه ممنوع شد
  • پیکان پیشنهاد ویژه دقیقی را رد کرد/یک استقلالی در آستانه ‌نشستن روی نیمکت آلومینیوم
  • پیام تسلیت آیت الله عاملی در پی درگذشت اکبر عبدی هنرمند بزرگ اردبیلی
  • مرز سومار از امروز آماده میزبانی زائران است
  • مطالبه بررسی حضور فرماندار تنکابن در کافه‌ حاشیه‌ساز

رویکرد معاونت مطبوعاتی، گسترش جشنواره‌های موضوعی است

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: رویکرد ما در معاونت مطبوعاتی، گسترش جشنواره‌های موضوعی است و در هر جایی از کشور که قابلیتی وجود داشته باشد در حال تلاش برای توسعه این جشنواره ها هستیم.

معاون مطبوعاتی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، فرشاد مهدی‌‌پور معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه جشنواره مطبوعات خلیج‌فارس، اظهارداشت:خلیج‌فارس همواره محلی برای اتحاد بوده است و جمال عبدالناصر طی مواجهه با اسرائیلی‌ها در اعلامیه‌هایش برای نشان دادن قدرت کشورهای مسلمان در برابر صهیونیست‌ها از تعبیر من الاقیانوس الاطلس الی الخلیج فارسی استفاده می‌کرد اما تمایل پهلوی دوم به رژیم صهیونیستی که آن زمان با اعراب  رابطه‌ی خوبی نداشتند موجب شد که جمال عبدالناصر کم کم به جای کلمه خلیج‌فارس از واژه‌ی خلیج استفاده کند و رفته رفته مقاومت‌هایی در برابر به کاربردن واژه خلیج‌فارس ایجاد شود.

وی افزود: نتیجه تمایل پهلوی‌ها به رژیم اشغالگر قدس و غربی‌ها این شد که یکی از بزرگترین جزایر ما یعنی بحرین با کمترین مقاومتی از ایران جدا شد و منازعاتی در رابطه جزایر سه گانه در خلیج‌فارس نیز به وجود آمد اما در سال ۱۳۸۴ با توجه به هجوم سنگینی از طرق مختلف بر علیه‌ خلیج‌فارس انجام شد شورای عالی انقلاب فرهنگی سالروز اخراج پرتغالی‌ها از جزیره هرمز و خلیج‌فارس را به عنوان روز ملی خلیج‌فارس نامگذاری کرد.

مهدی‌پور همچنین تصریح‌کرد: اخراج پرتغالی‌ها و بیرون‌کردنِ استعمار کهنه از ایران اتفاقی مهم در تاریخ است و پاسداشت آن ضرورت دارد چرا که ماحصل این اقدام ایجاد روحیه‌ای بود که بعد از آن اجازه نداد ایران در هیچ برهه‌ای به مستعمره تبدیل شود، در حالی که اکثر همسایگان ایران طعم استعمار را در دوره‌های مختلف چشیدند.

معاون مطبوعاتی با تاکید بر اینکه  گرامی‌داشت این موضوع می‌تواند پیوندهای محکمی در ایران جدید به وجود بیاورد، گفت: نقشی که بندرعباس در تاریخ جدید ایران ایفا کرده است بسیار مهم و استراتژیک است اما متأسفانه خیلی به اختصار از آن در کتاب‌های درسی یاد شده است؛ روز ملی خلیج فارس در واقع سالروز بیرون راندن خارجی و متجاوز از وطن است و امروز که ما زیر تهاجم‌های دشمنان  قرار داریم  که عرصه مهمی از آن در حوزه روانی و عملیات رسانه‌ای است لذا اگر بنا داریم که با این تهاجم وسیع مواجهه کنیم باید از تجارب تاریخی در بیرون راندن پرتغالی‌ها استفاده کنیم.

وی در ادامه بیان داشت: طبق منابع تاریخی، ایرانِ آن دوره چیزی کمتر از اروپا نبوده است پس اگر می‌خواهیم با این وضعیت مقابله کنیم باید به گذشته‌ای برگردیم که ایران در صدر دانش، فناوری و توانمندی قرار داشته است.

مهدی پور با بیان اینکه، اصحاب رسانه و مطبوعات هرمزگان باید به فراتر از ایران نیز فکر کنند، گفت:  شما یک استان مرزی هستید و حداقل باید تاثیر‌گذاری خود را در منطقه خلیج‌فارس و فارسی زبانان حاشیه خلیج فارس به نمایش بگذارید.

وی در پایان عنوان کرد: رویکرد ما در معاونت مطبوعاتی، گسترش جشنواره‌های موضوعی است و در هر جایی از کشور که قابلیتی وجود داشته باشد در حال تلاش برای توسعه این جشنواره ها هستیم ضمن اینکه کمک به پویایی و تقویت و جریان سازی جشنواره‌های موضوعی نیز در دستور کار قرار دارد و آمادگی داریم در طیف های مختلف برای تعمیق موضوعات همکاری داشته باشیم. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه