سرخط خبرها
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد

ویژه برنامه‌های شب‌های قدر در مسجد مقدس جمکران اعلام شد

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران ویژه برنامه‌های شب‌های قدر مسجد مقدس جمکران شامل برپایی محفل قرآن کریم، قرائت دعای جوشن کبیر و برگزاری مراسم احیا را تشریح کرد.

اجتماع ملی رضای من، رضای تو در مسجد جمکران

به گزارش خبرگزاری موج قم به نقل از مرکز خبر مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام مهدی حسین آبادی با بیان اینکه پیش بینی‌های لازم برای برپایی مراسم‌های احیا در مسجد مقدس جمکران انجام شده است، اظهار کرد: در شب‌های قدر مراسم قرائت دعای جوشن کبیر از ساعت ۲۳ و مراسم سخنرانی و احیا نیز از ساعت یک بامداد آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان دعای جوشن کبیر توسط سیدعلی حسینی نژاد قرائت می شود و مراسم سخنرانی و احیاء با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین مومنی برگزار خواهد شد، بیان کرد: قرائت دعای جوشن کبیر در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان توسط حسن شالبافان انجام می شود و مراسم سخنرانی و احیاء نیز با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی میرباقری برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران ویژه برنامه شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان را مورد توجه قرار داد و گفت: در این شب دعای جوشن کبیر توسط حجت الاسلام والمسلمین ضیایی قرائت می شود و مراسم احیاء توسط حجت الاسلام والمسلمین رفیعی برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین در شب‌های قدر برنامه‌های قرآنی و قرائت ادعیه از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه آغاز شده و در شب قدر نخست دعای افتتاح، در شب قدر دوم دعای توسل و در شب قدر سوم دعای کمیل قرائت می‌شود.

حسین آبادی با بیان اینکه همچنین در شب‌های قدر ویژه برنامه قرآنی از ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه آغاز شده و این برنامه تا ساعت ۲۲ و ۵۰ دقیقه ادامه خواهد داشت، گفت: در ویژه برنامه قرآنی از سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم، اجرای گروه‌های تواشیح و قرائت قرآن توسط قاریان بین المللی بهره مند خواهیم شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه