سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

تجهیز حدود یک هزار ۲۵۰ هکتار از اراضی سیستان و بلوچستان به سیستم های آبیاری نوین

سرپرست مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: یک هزار و ۲۴۹ هکتار از زمین‌های زراعی و باغی استان به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده اند.

1

به گزارش خبرگزاری موج سیستان و بلوچستان، سرپرست مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: سال گذشته با صرف ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار، یک هزار و ۲۴۹ هکتار از زمین‌های زراعی و باغی استان به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده اند.

حسینعلی رمرودی اظهار داشت:  سیستان و بلوچستان با میانگین بارش سالانه ١٠٠ میلی‌متر، جزو استان‌های کم بارش محسوب می‌شود و به منظور بهره وری مناسب از آب موجود منابع آبی، بهره‌گیری از سامانه‌های مدرن برای آبیاری مزارع و باغات کشاورزان ضروری وحیاتی است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۴۹ هزار و ۱۲۱ هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به سیستم های نوین آبیاری بارانی، قطره ای ، تیپ و آبیاری کم فشار تجهیز شده که زمینه صرفه جویی بیش از ۲۶۸ میلیون مکعب آب در بخش کشاورزی را فراهم نموده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه