سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

در پانزدهمین روز از سال جدید؛

هوای اصفهان با شاخص کیفی ۴۶ پاک است

کیفیت هوای اصفهان امروز پانزدهم فروردین ماه با شاخص کیفی ۴۶ درشرایط سالم ثبت شده است.

هوای سالم اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، وضعیت کیفی هوای اصفهان امروز بر اساس داده‌های دریافتی ایستگاه ۱۴ ایستگاه پایش فعال با شاخص ۴۶ در وضعیت پاک ثبت شد.

کیفیت هوا شاخص هوا در ایستگاه محله رهنان با ۳۸، محله کردآباد با ۴۸، دانشگاه صنعتی با ۳۶، محله وِلدان با ۳۳، خیابان شهید باهنر با ۳۲، خیابان فیض با ۲۹، خیابان میرزا طاهر با ۲۸، سپاهان شهر و خیابان فرشادی با ۲۶ AQI در وضعیت پاک ثبت شده است.

همچنین شاخص کیفی هوا امروز در ایستگاه خیابان احمدآباد با ۶۴، خیابان پروین با ۷۹ و خیابان رودکی با ۵۵ AQI در وضعیت قابل قبول گزارش شده است.

در حال حاضر کیفیت هوا در بزرگراه خرازی با ۱۰۴ AQI در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس بوده و ایستگاه پایش خیابان استانداری کماکان قطع است.

وضعیت هوای امروز منطقه صنعتی سجزی با ۱۲۰ AQI در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس و در شاهین شهر با ۴۵ AQI در وضعیت پاک و در مبارکه با ۵۶ AQI در وضعیت قابل قبول ثبت شده است.

 گفتنی است؛  ایستگاه‌های پایش هوا در سایر شهرها از جمله نجف‌آباد، کاشان، زرین‌شهر، خمینی شهر و منطقه صنعتی دولت آباد دائم قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه