سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

شهردار کاشان خبرداد؛

ورود بیش از ۳۲ هزار خودرو در پارکینگ‌های موقت شهرداری کاشان

شهردار کاشان از ورود بیش از ۳۲ هزار خودرو در پارکینگ‌های موقت شهرداری در محور امیرکبیر خبرداد.

پارکینگ خودرو

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، حسن بخشنده گفت: بر اساس آمار موجود از بیست و هشتم اسفند ماه سال ۱۴۰۱ تا پایان روز دوازدهم فروردین سال‌جاری به عنوان آخرین روز فعالیت پارکینگ‌ها، تعداد خودروهای وارد شده به پارکینگ‌های موقت شهرداری در محدوده باغ فین و محور امیرکبیر ۳۲ هزار و ۵۰۴ دستگاه بوده است.

وی  با اشاره به فعالیت ۱۲ ساعته پارکینگ‌ها در ایام نوروز افزود: این پارکینگ‌ها با واگذاری به بخش خصوصی تحت نظارت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ به ارائه خدمت به گردشگران و مسافران نوروزی پرداختند.

این مقام مسئول، ساماندهی و افزایش کمی و ظرفیت پارکینگ‌های نوروزی را یکی از تمهیدات ویژه شهرداری کاشان برای نوروز ۱۴۰۲ عنوان کرد و گفت: در آستانه سال نو به منظور گره گشایی ترافیک نوروزی در کاشان و برای رفاه حال مسافران، راه اندازی و ساماندهی پارکینگ‌های موقت از طریق سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با همکاری معاونت حمل و نقل و ترافیک،معاونت خدمات شهری، منطقه ۴ شهرداری، پلیس راهور و فرمانداری انجام شد.

شهردار کاشان تصریح کرد: با توجه به قرار گرفتن مجموعه جهانی باغ فین در محور امیرکبیر و تردد زیاد گردشگران و مسافران تعداد ۵ پارکینگ در بلوار باقرالعلوم، محور امیر کبیر و شهرک خاتم الانبیا کاشان راه اندازی و ساماندهی شد و در این زمینه اقدامات مختلفی انجام گرفت تا مسافران بتوانند خودروهای خود را در محل‌های مناسب پارک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه