سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

در موزه زنده یزد ببینید:

شکوائیه زنان یزدی خطاب به مجلس شورای ملی اولین اعتراض رسمی بانوان علیه کشف حجاب رضاخانی بود

در موزه زنده یزد، شکوائیه زنان عفیف یزدی خطاب به مجلس شورای ملی که اولین اعتراض رسمی بانوان کشور علیه کشف حجاب رضاخانی بوده است، و از درخشان ترین حوادث تاریخی برای دارالعباده در موضوع حجاب به شمار می آید، پرداخته شده است.

موزه زنده یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، حجت الاسلام مجتبی صداقت، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد با اشاره به اجرای موزه زنده یزد و اقدامات انجام شده این سازمان در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در ایام نوروز ۱۴۰۲ گفت: امسال اقدامات زیادی در زمینه عفاف و حجاب انجام شد که یا مستقیم توسط سازمان انجام شده یا مورد حمایت این سازمان قرار گرفته و با حمایت این نهاد بوده است.

وی چاپ و نصب بیش از دو هزار متر مربع بنر فضاسازی شهری با موضوع عفاف و حجاب در قالب بیلبورد،استند و داربست در سطح شهر را یادآور شد و افزود: ۶ غرفه تبلیغی ترویجی در موضوع عفاف و حجاب در پارک ها و نوروزگاه ها شامل میدان امیرچقماق، مسجد جامع، امامزاده جعفر(ع)، باغ دولت آباد و بافت تاریخی با همکاری بانوان فعال در حوزه امر به معروف دایر شده است.

وی افزود: بانوان فعال در این غرفه ها با شرکت در دوره فانوس که به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد برگزار شد آموزش های لازم را فرا گرفتند، و در این غرفه ها با روش های جذاب سعی در ترویج فرهنگ حجاب دارند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد اجرای تئاترهایی با موضوعات مختلف از جمله فضای مجازی و عفاف و حجاب در پارک ها و سایر نقاط را از دیگر اقدامات در این حوزه  برشمرد و گفت: یکی از اقداماتی که برای اولین بار در نوروز امسال رقم خورد، اجرای موزه زنده بود که در این ویژه برنامه تمام بانوان هنرمند با ظاهری مطابق بانوان قدیم حضور دارند.

وی ادامه داد: در قالب نشریه ای با عنوان یزد عزیز که توسط کودکان روزنامه فروش در موزه زنده بین گردشگران توزیع می شود، شکوائیه زنان عفیف یزدی خطاب به مجلس شورای ملی که اولین اعتراض رسمی بانوان کشور علیه کشف حجاب رضاخانی بوده است، و از درخشان ترین حوادث تاریخی برای دارالعباده در موضوع حجاب به شمار می آید، پرداخته شده است.

صداقت با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه تذکر لسانی و همچنین حضور روحانیون در سطح بافت تاریخی، فعالیت تعدادی از روحانیون عزیز در مسجد جامع را یادآور شد که در زمینه فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در حوزه عفاف و حجاب مشغول فعالیت هستند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده در حوزه عفاف و حجاب در سطح شهر یزد کم نیست و با قدرت در حال برگزاری است، گفت: فعالیت های فرهنگی در سه حوزه تبلیغی، ترویجی و مذهبی در حال انجام است به عنوان مثال می توان به برنامه های میدان امیرچقماق با همکاری حوزه بسیج، مسجد جامع با همکاری هیئت امنای مسجد، مسجد چهل محراب با همکاری بسیج و باغ دولت آباد با همکاری حوزه بسیج اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد یک سازمان است و تاکنون اقدامات خوبی در این حوزه به همت این سازمان و حمایت آن پیش بینی و اجرایی شده و در دست اجراست گفت: بیش از ۲۸ نهاد در موضوع عفاف و حجاب موثر هستند که اگر همه اینها به وظایف خود عمل کنند و مردم عزیز هم این نهادها را یاری کنند اتفاقات خوبی را در موضوع فرهنگ سازی بابت عفاف و حجاب شاهد خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه