سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان خبرداد؛

رشد ۱۱ درصدی مسافران نوروزی در اصفهان

مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از رشد ۱۱ درصدی مسافران نوروزی در اصفهان نسبت به مدت مشابه درسال گذشته خبرداد.

مسافران نوروزی .

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، علیرضا ایزدی با بیان اینکه امسال استقبال مسافران نوروزی از استان اصفهان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، افزایش یافته است، اظهار داشت: در فاصله زمانی ۲۵ اسفند الی ۶ فروردین ماه حدود ۶ میلیون ۴۰۰ هزار سفر در جغرافیای استان اصفهان اتفاق افتاده که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود ۱۱ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر از اماکن گردشگری دارای ورودی استان بازدید کرده‌اند، افزود: فروش بلیت اماکن تاریخی از جمله اماکن شاخصی مانند باغ فین کاشان، مجموعه میدان نقش‌جهان، مسجد امام، عالی قاپو و چهل‌ستون نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۳۵ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به اسکان مسافران نوروزی گفت: در حوزه اسکان با توجه به خدماتی که بخش خصوصی، آموزش و پرورش و شهرداری مهیا کرده‌اند، میزان اقامت شبانه مسافران نوروزی از ۲۵ اسفند لغایت ۶ فروردین ماه حدود ۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است و امیدوار هستیم که این روند صعودی تا پایان تعطیلات ادامه داشته باشد و بتوانیم میزبان شایسته‌ای برای گردشگران نوروزی باشیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه