سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام:

 مسیر  دره شهر- پلدختر ایمن سازی شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: آشکارسازی نقاط حادثه خیز، ایمن‌سازی راهها، احیای خط کشی محورهای مواصلاتی همچنان با جدیت در دستور کار است.

هژبری

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، سعید هژبری در نشست  شورای ترافیک شهرستان دره شهر  با اشاره به نقش فراجا، به‌ویژه پلیس راهور، در برقراری نظم و امنیت و کاهش حوادث و تلفات رانندگی در کنار سایر دستگاه‌ها، گفت: نیروهای پلیس راه در این ایام حضوری بسیار فعال دارند که باید این حضور فعال تا پایان تعطیلات نوروز ادامه داشته باشد.

وی  با تقدیر از زحمات و تلاش های مجموعه نیروهای مستقر در محورهای مواصلاتی برای پایش و نظارت، بیان داشت: پلیس راه و سایر دستگاههای ذیربط تدابیر لازم را برای  آشکارسازی نقاط حادثه خیز، ایمن‌سازی راهها ،احیای خط کشی محورهای مواصلاتی، به ویژه محورهای منتهی به تفرجگاهها اتخاذ کنند.

هژبری تاکید کرد: نصب چراغ گردان سیار در برخی محورها، ترمیم و مرمت حفره‌های موجود در جاده‌ها و رفع نواقص دوربین‌های سرعت سنج جاده‌ای توسط اداره کل راهداری حمل و نقل جاده ای در دستور کار قرار گیرد.

وی به مناطق پرتردد و دارای تفرجگاه‌ از جمله تنگه رازیانه، شهرک ولی عصر، دربند شهرستان بدره، کبیرکوه و پارک سراب دره شهر اشاره کرد و خواستار تمهیدات لازم برای نظارت و کنترل بیشتر و حضور پلیس راهور در این مناطق شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام بر کاهش سرعت مجاز طی ایام تعطیلات نوروزی در محورهای مواصلاتی این استان تاکید کرد و یادآور شد: با هدف کاستن آمار حوادث، آشکار سازی و آرام سازی در دستور کار قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: عامل اصلی تصادفات در این ایام، عدم رعایت سرعت مطمئنه بوده که با اجرای طرح کاهش سرعت، میزان حوادث و  تلفات جانی در استان کاهش می یابد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم ایمن سازی مسیر دره شهر- پلدختر پس از پایان بارش ها تاکید کرد و گفت: چنانچه پیمانکار این پروژه در عملیات اجرایی تعلل کند سریعا خلع ید می شود، چراکه این محور یکی از محورهای پرتردد استان است.

معاون استاندار ایلام اعلام کرد: ۶ دستگاه خودرو ویژه کمک به پلیس‌راه در مسیرهای شهرستان دره‌شهر جهت کنترل ترافیک، کاهش سرعت و برخورد با رانندگان متخلف فعال شده و این تیم ها تا ساعت ۲۰ شب بصورت مستمر در حال پایش و نظارت مسیرها هستند.

هژبری با بیان اینکه بیشترین تلفات جانی مربوط به موتورسواران است ضمن تاکید بر تشدید نظارت‌ها در محورهای مواصلاتی برون شهری و درون شهری خواستار برخورد جدی با موتورسواران متخلف در سطح استان شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه