سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

استاندار فارس:

تامین اعتبار و هزینه کرد آن، جزو وظایف اصلی هر سازمان است

استاندار فارس با تاکید بر اینکه سازمان های اجرایی، پیمانکار نیستند، اظهار داشت: قرار نیست یک سازمانی اعتبار بیاورد و سایر سازمان ها صرفاً اعتبار را هزینه کنند؛ بلکه تمام فرآیند ها و پیگیری های تامین اعتبار و منابع و همچنین هزینه کرد آن جزو وظایف اصلی و رسالت هر سازمان است؛ همچنین مدیران شهرستانی نیز موظف به پیگیری مصوبات مربوط به حوزه‌ی خود تا حصول نتیجه هستند.

استانداری فارس

به گزارش خبرگزاری موج فارس، محمد هادی ایمانیه، در جلسه بررسی مصوبات سفرهای شهرستانی که به حوزه آموزش و پرورش اختصاص داشت، با اشاره به اینکه فعالیت همه دستگاه ها قابل تقدیر است، گفت: تحقق مصوبات سفر ریاست محترم جمهور و سفرهای شهرستانی، اولویت اول مدیریت استان است.

استاندار فارس با گلایه از اینکه کمبود اعتبار، دلیل متوقف ماندن مصوبات عنوان می شود، افزود: اعتبار و منابع فی نفسه وجود نمی آید؛ پیگیری مجدانه و مستمر منجر به تامین اعتبار می شود؛ در صورت مواجهه با مشکل می بایست به دنبال راه‌حل آن باشید.

ایمانیه با تاکید بر اینکه سازمان های اجرایی، پیمانکار نیستند، اظهار داشت: قرار نیست یک سازمانی اعتبار بیاورد و سایر سازمان ها صرفاً اعتبار را هزینه کنند؛ بلکه تمام فرآیند ها و پیگیری های تامین اعتبار و منابع و همچنین هزینه کرد آن جزو وظایف اصلی و رسالت هر سازمان است.

وی از همکاری همراهی و مشورت مدیریت ارشد استان با تمامی سازمان ها خبر داد و افزود: در تمام سطوح استانی و ملی همواره برای رایزنی‌ها و جلب نظر دستگاه های ارشد در کنار سازمان ها خواهیم بود.

نماینده عالی دولت در فارس بر شروع عملیات اجرایی مصوبات شهرستانی تا پایان خرداد ماه تاکید و تصریح کرد: تمام مصوبات سفرهای شهرستانی با توجه به میزان درصد پیشرفت، به تفکیک هر حوزه مشخص و مجدداً به مدیران دستگاه‌های اجرایی ارجاع شود، همچنین مدیران شهرستانی و روسای ادارات در شهرستان ها نیز موظف به پیگیری مصوبات مربوط به حوزه‌ی خود تا حصول نتیجه هستند.

استاندار فارس ادامه داد: در مدت سه سال یعنی تا پایان ۱۴۰۴ باید تمام مسائل مربوط به مدارس استان و دانشگاه فرهنگیان از نظر سخت افزاری حل شده باشد؛ توازن، وام و تسهیلات، خیرین مدرسه ساز، خیرین فرهنگساز، سرمایه‌ گذاری، تهاتر، ظرفیت‌های کمیسیون ماده ۵، ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مولدسازی و ... می تواند راه های تامین منابع مالی این اقدام باشد.

 ایمانیه با تاکید بر اینکه نباید کارهای جدید متوقف شود، اظهار داشت: از طریق ظرفیت‌های موجود قانونی، اقدام به فعالیت های جدید کنید؛ اولین بسته استان فارس در حوزه‌ی مولدسازی که به تهران ارسال می شود در حوزه آموزش و پرورش باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه