سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان:

حل مشکل آلودگی هوای اصفهان در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ دنبال شود

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: معتقدیم مهمترین راه نجات از آلودگی هوا انتقال صنایع آلاینده و دور شدن آن‌ها از شعاع پنجاه کیلومتری حریم شهر است تا به جای آن شهرک‌های دانش بنیان مستقر شوند و اشتغال و محیط کسب و کار بهتری نسبت به وضعیت موجود شکل بگیرد.

نورصالحی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محمد نورصالحی در نطق پیش از دستور هشتاد و یکمین جلسه علنی شورای شهر اظهار کرد: سال ۱۴۰۱ به رغم برخی مشکلات اقتصادی، سالی پر خیر و برکت بود. امیدواریم در سال جدید مشکلات اقتصادی برطرف شود و در همه حوزه‌ها شاهد گشایش باشیم.

وی افزود: در سال گذشته یکی از مشکلات شهر ما که اولویت اول مسئله اصفهان است، جریان پایدار آب در زاینده رود بود. برای حل این مشکل پیگیری‌های مستمری از سوی مسئولان انجام شد. در این راستا برخی پروژه‌های انتقال آب آغاز شد که امیدواریم نتیجه بخش باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: همان طور که در یکی دو ماه اخیر شاهل بارش نزولات آسمانی بودیم و جریان آب مدت طولانی‌تری در زاینده رود جریان دارد، امیدواریم سال آینده نیز شاهد تداوم جریان آب در این رودخانه باشیم.

وی افزود: در روزهای اخیر، هوای پاکی را شاهد بودیم اما نباید فراموش کنیم که تهدید آلودگی از ناحیه صنایع آلاینده مستقر در جوار شهر وجود دارد. امیدواریم در نیمه اول سال مسئولان استانی و کشوری در این زمینه تدابیر لازم را بیندیشند.

نورصالحی تاکید کرد: معتقدیم مهمترین راه برای نجات از آلودگی هوا انتقال صنایع آلاینده و دور شدن آن‌ها از شعاع پنجاه کیلومتری حریم شهر است تا به جای آن شهرک‌های دانش بنیان مستقر شوند و اشتغال و محیط کسب و کار بهتری نسبت به وضعیت موجود شکل بگیرد.

وی با تشکر از مجموعه مدیریت شهری و کسانی که در یک سال اخیر تلاش کردند تا رفاه نسبی در شهر فراهم و پروژه‌ها دنبال شود، گفت: طبیعی است به همه آنچه مد نظر مدیریت شهری بوده دست پیدا نکردیم و علت آن نیز شاید وجود تنش‌ها و تحولات اقتصادی بود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تأکید کرد: برنامه‌ریزی‌های بهتری برای سال ۱۴۰۲ در بودجه داریم که امیدواریم با تلاش مضاعف به این اهداف دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به اقدامات مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل گفت: در حوزه حمل و نقل شهری تلاش زیادی صورت گرفت و شرایط نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۱ و سال قبل از آن بهتر شد. در سال جاری ناوگان حمل و نقل عمومی دو برابر شد و سال آینده نیز تعداد ناوگان افزایش خواهد یافت، اما نیاز شهر بیشتر است و باید این تلاش‌ها ادامه پیدا کند.

نورصالحی با اشاره به مشکلات ترافیکی شهر ادامه داد: در باز کردن گره‌های ترافیکی علاوه بر شهرداری، راهور نیز باید تلاش کنند.

وی افزود: تلاش می‌کنیم که بخش قابل توجهی از قطعه شمالی خط ۲ مترو در سال ۱۴۰۳ به اتمام برسد که پایه گذاری آن باید در سال ۱۴۰۲ باشد. همه ایستگاه‌ها در این قطعه باید سال آینده ایجاد شوند و کارهای فنی آن صورت گیرد تا در سال بعد از آن مترو در خط دو آماده خدمت به مردم باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: امسال در حوزه شهرسازی نیز تلاش شد تا فرآیند صدور پروانه ساختمانی تسهیل و غیرحضوری شود. اقدامات خوبی انجام شد اما کافی نیست که سال آینده باید ادامه پیدا کند تا مردم این تغییرات را به صورت ملموس احساس کنند.

وی ادامه داد: در حوزه عمرانی، پروژه‌ها، به رغم گرانی خوب پیش رفت، اما تلاش بیشتر در سال آینده لازم است. پروژه‌هایی نیز در بودجه سال آینده آمده است که باید تکمیل شوند.

نورصالحی خاطرنشان کرد: آنچه در بودجه ۱۴۰۲ تصویب شد و به تایید رسید و از اول فروردین اجرا می‌شود با هدف تکمیل پروژه‌های سال قبل و ایجاد پروژه‌های جدید است. امیدواریم در سال آینده همه این اقدامات به خصوص نکات بودجه در حوزه درآمد محقق شود تا نتیجه آن تحولات قابل مشاهده در شهر باشد.

این مقام مسئول در پایان گفت: در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۰ جلسه مشترک با نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی داشتیم که دستاوردهای خوبی داشت وامیدواریم همین فرآیند در سال آینده ادامه پیدا کند و اینگونه جلسات با مسئولان استان نیز با قوت بیشتری برگزار شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه