سرخط خبرها
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

شهردار اراک خبر داد:

اجرای طرح ۲۴ متری اراک سه سال زمان می‌برد

شهردار اراک گفت: اجرای طرح ۲۴ متری اراک سه سال زمان می‌برد و شهرداری از تمام ظرفیت خود برای اجرا و بهره‌برداری به‌هنگام این طرح استفاده می‌کند.

به گزارش خبرگزاری موج مرکزی، علیرضا کریمی روز جمعه در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح ۲۴ متری اراک، افزود: این طرح با ساماندهی ترافیک در هسته مرکزی شهر زمینه را برای اجرای طرح جامع فراهم می‌کند.

وی بیان کرد: طرح جامع و توجه به پدافند غیرعامل از اهداف این طرح است و با تسهیل در تردد خودروها در مرکز، شهروندان کاهش آلودگی هوا را نیز شاهد خواهند بود.

شهردار اراک بیان داشت: اراک شهری است که بافت میانی دارد و به صورت شبکه در هم تنیده در کنار هم قرار دارد و عرض معابر آن کم است.

کریمی به فرآیند اجرای طرح اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح تنگناهایی ایجاد کرده و باعث شده در شورای عالی معماری،کمیسیون ماده پنج، کارگروه امور زیربنایی و شورای توسعه برنامه ریزی استان مطرح شود.

وی گفت: دستورالعمل اجرای این طرح مردادماه سال ۹۸ در شورای عالی معماری و شهرسازی تهیه و در نهایت در سال ۹۹ ابلاغ و سال ۱۴۰۱ برای اجرا به شهرداری ابلاغ شد.

شهردار اراک بیان داشت: طرح ۲۴ متری از میدان ولیعصر(عج) آغاز و با تعریض معابر تا بلوار میرزای شیرازی ادامه می‌یابد.

کریمی افزود: طوع این طرح ۲ کیلومتر وسعت و مساحت مجموع آن ۵۳ هزار و ۷۲۵ مترمربع پیش بینی شده که از این مساحت ۲۳ هزار و ۲۲۰ مترمربع ۲۴۵ پلاک مسکونی و تجاری است.

وی ادامه داد: ۴۰۰ میلیارد تومان برای تملک ۷۰ تا ۱۰۰ درصد طرح اعتبار لازم است.

شهردار اراک گفت: امید است طرح ۲۴ شریان مهمی باشد و در قلب اراک اجرایی شود و به سرنوشت ۵۸ متری دچار نشود.

رییس شورای اسلامی شهر اراک نیز گفت: برخی طرح‌های عمرانی نیمه کاره شهر اراک عمر ۱۵ ساله دارند و طرح ۵۸ متری یکی از این طرح‌ها بود که امروز به ۲۴ متری رسیده است.

پیمان عین القضاتی افزود: از سیاست های شواری ششم اراک، اجرای طرح محرک توسعه شهر است.

وی اجرای طرح ۲۴ متری را یکی از اولویت‌های شورای اسلامی شهر عنوان کرد و ادامه داد: ساماندهی طرح دره گردو نیز از دیگر اولویت‌های شورا است.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک بیان کرد: تلاش برای اجرای به هنگام‌ طرح هشت هزار و ۲۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن نیز یکی دیگر از اولویت‌های شورای اسلامی اراک است و با تمام ظرفیت در کنار دیگر نهادهای متولی هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه