سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام:

فرایند سنددارشدن خانه هایی که سالهای گذشته در اراضی دولتی احداث شده درحال انجام است

در راستای اجرای آیین نامه بند (ک) تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ اداره کل راه و شهرسازی استان ایلام اقدام به واگذاری و ثبت اراضی تصرفی دولتی قبل از سال۱۳۹۴ نموده است.

دوستی

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، فرشاد دوستی مدیرکل راه و شهرسازی استان در این خصوص گفت: در راستای اجرای آیین نامه بند (ک) تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ اداره کل راه و شهرسازی استان ایلام اقدام به واگذاری و ثبت اراضی تصرفی دولتی قبل از سال۱۳۹۴ نموده است که در این زمینه در حال حاضر ۱۸۰۰ پرونده تشکیل شده و از این تعداد تا کنون۱۲۰۰ مورد اخذ سند صورت گرفته است.

وی افزود: ۱۲۰ پرونده نیز در کارگروه هیئت نمایندگی اداره کل راه و شهرسازی استان بررسی شده که از این تعداد ۹۰ مورد مشمول قیمت منطقه ای ،۱۰ پرونده مشمول قیمت روز و ۲۰ پرونده نیز فاقد شرایط قانونی شناخته شده اند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان در مورد شرایط متقاضیان برای سند دار شدن ملک ساخته شده در اراضی تصرفی گفت: از نکاتی مهمی که در اجرای بند (ک) تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ می بایست در نظر گرفت این است که : ساخت و ساز صورت گرفته بر مبنای طرح های مصوب شهری باشد، بنای مذکور استحکام لازم در برابر حوادث طبیعی داشته باشد، شخص متقاضی و همسر ایشان تا کنون از مزایا و تسهیلات دولتی مسکن استفاده نکرده باشد و کاربری زمین مربوطه مسکونی باشد.

دوستی خاطر نشان کرد: در این طرح تا سقف ۲۰۰ متر هزینه زمین به صورت قیمت منطقه ای محاسبه شده که مبلغ بسیار کم بوده و قیمت زمین مازاد بر ۲۰۰ متر به صورت قیمت کارشناسی روز از اشخاص اخذ خواهد شد.

لازم به ذکر است کسانی که شرایط استفاده از مزایای این طرح برای اخذ سند ملکی خود را دارند تا پایان سال جاری فرصت دارند به اداره کل راه و شهرسازی استان مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده در این زمینه اقدام نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه