اما م جمعه سنندج و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری:

محکومیت نشریه فرانسوی از سوی روحانیون اهل سنت کردستان

حرکت توهین آمیز نشریه فرانسوی از سوی علما و روحانیون اهل سنت کردستان محکوم شد.

4399124

به گزارش خبرگزاری موج کردستان، ماموستا رستمی اما جمعه سنندج و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری پنج شنبه شب در همایش روحانیون و علمای اهل سنت که در سنندج برگزار شد، امنیت و سلامت را دو نعمت الهی عنوان کرد که می‌تواند زمینه ساز توسعه و پیشرفت جامعه باشد.

اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان هم در جمع روحانیون اهل سنت استان به عزم دولت برای توسعه کردستان اشاره کرد و گفت: در سفر ریاست جمهوری به استان بیش از دو و نیم برابر استان‌های همجوار خود اعتبار و تسهیلات مصوب و جذب شده است.

ماموستا شیرزادی امام جمعه مریوان نیز در این مراسم، برخورد سلیقه‌ها در جامعه را امری بدیهی عنوان کرد و از مسئولین تقاضا کرد مشکلات و معظلات جامعه را مورد توجه جدی قرار دهند.

در این همایش که با حضور علمای اهل سنت از سراسر استان برگزار شد روحانیون بر لزوم وحدت و دوری از تفرقه پرهیز کردند.

در پایان این مراسم قطعنامه‌ای در محکومیت اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت اسلام و مرجعیت دینی قرائت شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه