سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام:

مرزنشینان باید از ظرفیت‌های مرز بهره‌مند شوند

معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام در نشست ساماندهی مرزهای استان گفت: تکمیل زیرساخت های مرزی برای تحول اقتصادی استان در دستور کار قرار دارد.

معاون سیاسی استانداری ایلام

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، محمدسبحان حسنی، معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام پیش از ظهر امروز در جلسه ساماندهی مرزهای استان ایلام که با حضور معاونین استاندار، فرمانداران ایلام، چوار، مهران و دهلران و برخی مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد، گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و تأکیدات ریاست‌ محترم جمهور در رابطه با توسعه مرزها، شرایطی فراهم شده تا از این فرصت در راستای افزایش گذرگاه های مرزی و توسعه مبادلات تجاری استفاده کرد.

وی اظهار کرد: فرمانداران شهرستان های مرزی از تمام ظرفیت‌های موجود برای توسعه مرز استفاده کنند و در این زمینه محدودیتی وجود ندارد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام با اشاره به ضرورت افزایش سطح مراودات استان‌های همجوار استان ایلام در کشور عراق با استان، بر توسعه همکاری‌ها در حوزه های مختلف تأکید کرد.

حسنی با بیان اینکه موانع موجود در جهت توسعه مرزها و ایجاد بازارچه های مرزی در سطح ملی نیز پیگیری می شود و برطرف می‌شود، از فرمانداران مرتبط خواست تلاش بیشتری در جهت پیگیری امورات مرتبط با مرز داشته باشند.

وی در ادامه خواستار توسعه زیرساخت‌های مرزی شد و گفت: از ظرفیت و تجربه موفق مرز مهران در سایر گذرگاه‌های مرزی استان استفاده شود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام به بهره‌مندی مرزنشینان از ظرفیتهای مرز و فعال شدن تعاونی‌های مرزنشینان تأکید کرد و گفت: باید شرایطی ایجاد شود تا مرزنشینان بتوانند از ظرفیت‌های مرز در چارچوب قوانین جاری کشور و با حفظ شرایط و ضوابط برخوردار شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه