سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

استاندار کردستان:

آینده درخشانی در انتظار مرزنشینان مریوانی است

استاندار کردستان گفت: معیشت و اشتغال مردم مریوان و مرزنشینان این شهرستان با بهره‌برداری از منطقه آزاد تجاری، رونق خواهد یافت و از این لحاظ آینده درخشانی در انتظار منطقه است.

استانداری

به گزارش خبرگزاری موج کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا روز شنبه در آیین بهره برداری از آسفالت معابر روستای میرآباد مریوان اظهار کرد: به طور قطع با اتمام منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان، تحول بزرگ اقتصادی در منطقه روی می‌دهد، ضمن اینکه تنها استانی هستیم که از بین هفت منطقه آزاد تجاری تصویب شده، اساسنامه آن در هیات دولت تصویب شد.

وی با بیان اینکه طرح جامع منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان ۷۰ درصد پیشرفت دارد، افزود: بازارچه‌های مرزی استان بعد از سه سال بسته بودن، پارسال به همت دولت بازگشایی شد.

استاندار کردستان با اشاره به آغاز فرایند انتقال بازارچه مرزی خانم شیخان به به‌رده رشه، یادآور شد: در جلسه هفته گذشته هیات دولت، موضوع بازگشایی بازارچه‌های مرزی و معیشت مرزنشینان را مطرح کردم که رییس جمهور نیز بر ضرورت توجه به معیشت مرزنشینان تاکید کرد.

نماینده مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: اگر به اقتصاد مرزنشین توجه شود، شاهد امنیت پایدار در منطقه خواهیم بود، بنابراین نیاز است به شغل و معیشت مناطق مرزی اهتمام ویژه شود.

شیوا قاسمی پور ادامه داد: امسال مجلس سه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار محرومیت زدایی به بنیاد مسکن واگذار کرد که کمک خوبی برای اجرای طرح های هادی بود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان هم در این آیین اظهار کرد: امسال معابر ۱۵۰ روستای استان با ۱۴۵ میلیارد تومان هزینه، آسفالت شد.

سعید رسولی با بیان اینکه ضریب نفوذ اجرای طرح هادی در استان ۴۳ درصد اما در شهرستان مریوان ۵۱ درصد است، ادامه داد: برای آسفالت معابر روستای میرآباد با ۱۱ هزار و ۳۰ مترمربع، ۴۳ میلیارد و ۵۸۰ میلیون ریال هزینه شده است.

افتتاح چمن مصنوعی روستای میرآباد

امروز همچنین زمین چمن مصنوعی روستای میرآباد مریوان با حضور استاندار کردستان افتتاح شد.

تیرماه پارسال این طرح شروع شد و برای احداث آن ۱۵ میلیارد ریال هزینه شده است، ضمن اینکه مساحت آن ۷۷۷ مترمربع است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه