سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

اتمام پروژه‌های تولید برق پیش از رسیدن به ایام پیک بار

استاندار خوزستان، خوزستان را مهمترین استان حوزه آب و برق در کشور دانست و گفت: پروژه‌های تولید برق پیش از رسیدن به ایام پیک بار به اتمام برسند؛ همچنین نوسازی در دستور کار سازمان توزیع برق قرار گیرد.

حسینی محراب

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در نشست با مدیران حوزه آب و برق استان که ١٢ دی‌ماه برگزار شد، با اشاره به سیره عملی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: همه مدیران در هر سطح و جایگاهی باید سیره عملی حاج قاسم را مرور کنند؛ زیرا عمل و اخلاص مسئولان منجر به حل مشکلات مردم و ایجاد حس رضایت‌مندی در جامعه خواهد شد.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری خوزستان، وی خوزستان را مهمترین استان حوزه آب و برق در کشور دانست و عنوان کرد: پروژه‌های تولید برق پیش از رسیدن به ایام پیک بار به اتمام برسند؛ همچنین نوسازی در دستور کار سازمان توزیع برق قرار گیرد.

حسینی محراب با تاکید بر تسریع در ترمیم نوارهای حفاری تصریح کرد: در صورت لزوم بسیج امکانات صورت گیرد تا ضمن کاهش گره‌های ترافیکی و فشار از روی شهر حس رضایتمندی در شهروندان افزایش یابد.

استاندار خوزستان بر ارتقا کیفیت آب شرب مصرفی مردم تاکید کرد و افزود: کیفیت آب شرب مصرفی مردم در مناطق مختلف افزایش یابد.

وی با بیان اینکه از ظرفیت نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان در جهت کارهای نوآورانه استفاده شود، ادامه داد: پساب‌ها تصفیه، مدیریت و بکارگیری شوند.

حسینی محراب با تأکید بر ضرورت تکریم ارباب رجوع در دستگاه‌ها گفت: حل مشکلات مردم باید دغدغه نخست مدیران باشد به گونه‌ای که جریان محبت میان مردم و مسئولان در استان گسترش یابد.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه