سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

با حضور فرماندار هلیلان:

نشست تسهیلات تبصره ۱۸ برگزار شد

نشست هیئت اعزامی متشکل از نمایندگان ادارات و دستگاه های متولی تسهیلات تبصره ۱۸ با حضور فرماندار شهرستان هلیلان برگزار شد.

فرمانداری هلیلان

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، کوروش عیوضی در این جلسه ضمن خیر مقدم به مهمانان اظهار داشت: دولت تسهیلات خوبی در زمینه کار آفرینی و اشتغال درقالب تبصره ۱۸ ارائه نموده و نظر به محرومیت این شهرستان باید حجم و رقم بیشتری از تسهیلات به متقاضیان اختصاص یابد تا زمینه رشدوپیشرفت برای مردمان فهیم وبزرگوار شهرستان دربعد اقتصادی صورت پذیرد.

عیوضی با اشاره به اینکه در اغتشاشات اخیر ،ارزش ودرک والای مردم لکستان برای مسؤلین ونظام مشخص گردید گفت: دستگاه‌ها وادارات، قدر دان نجابت و بزرگ منشی مردمان این دیار بوده وباید با اطلاع رسانی مردم را در بهره مندی از این فرصت یاری نمایند.

همچنین فرماندار ضمن تاکید برنظارت و راستی آزمایی طرح هایی که از تسهیلات استفاده نموده اند گفت: مجریان باید اشتغال آفرینی را در سرلوحه کار داشته ودرسامانه رصد نیز تعداد اشتغال زایی را ثبت نمایند.

در ادامه جلسه حیدری طاهر بخشدار مرکزی به عنوان نماینده فرمانداری با هیئت اعزامی از طرح های سطح شهرستان بازدید نمودند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه