سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در بازدید از طرح ترسیب کربن شهرستان خاتم و مروست عنوان کرد:

مشارکت مردم در اجرای پروژه ها، مهمترین عامل توسعه پایداری روستا می باشد

رئیس نظام مهندسی کشاورزی یزد گفت: اجرای پروژه با نظر و خواست مردم و مشارکت آنها در اجرا و حفظ و حراست از دستاوردها، عامل مهمی در موفقیت و پیشرفت است که منجر به ماندگاری روستاییان و جلوگیری از مهاجرت آنها به شهر می شود.خب

خلف باغی  یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، در راستای اجرای طرح ترسیب کربن در شهرستان های خاتم و مروست، محمدرضا خلف باغی، رئیس و شهاب الدین شریعتمداری، معاون اجرایی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد به همراه مسئولین و کارشناسان استانی و شهرستانی طرح ترسیب کربن شهرستان های خاتم و مروست از پروژه های اجرایی این طرح در منطقه بازدید بعمل آوردند.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در این بازدید، ضمن ابراز خرسندی از اجرای پروژه های مشارکتی و مردم نهاد، پروژه ترسیب کربن را نمونه بارزی از تلفیق احیای منابع طبیعی با موضوع توسعه پایدار انسانی و روستایی دانست.

محمدرضا خلف باغی افزود: اجرای پروژه با نظر و خواست مردم و مشارکت آنها در اجرا و حفظ و حراست از دستاوردها، عامل مهمی در موفقیت و پیشرفت است که منجر به ماندگاری روستاییان و جلوگیری از مهاجرت آنها به شهر می شود.

وی مهمترین مشکل روستائیان را اشتغال و کم آبی عنوان کرد و بر تلاش برای تغییر نگرش مردم برای بهبود الگوی کشت تاکید کرد.

در بازدید از پروژه سیل بند روستای کرخنگان، علی زارع، مسئول پروژه ترسیب کربن اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان عنوان کرد: این پروژه با هدف مهار سیلاب‌های فصلی، تغذیه سفره‌های آب زیر زمینی و افزایش آبدهی منابع آب منطقه با ۲۷۰۰۰ متر مکعب عملیات خاکبرداری و خاکریزی احداث شده است که موجب کنترل سیلاب و هدایت آن به خارج از محدوده  اراضی کشاورزی و منازل مسکونی روستا می گردد.

در ادامه با حضور برخی از اعضای صندوق توسعه روستایی از مزارع آنغوزه، انجیر، گل محمدی، رزماری و زعفران منطقه بازدید به عمل آمد و مقرر شد با مشارکت مردم منطقه در سال جاری و سال های آتی، در قالب این طرح، بخش های گسترده ای از اراضی رها شده این دو شهرستان زیر کشت دیم این محصولات برده شود که ظرفیت قابل توجهی را برای اشتغال پایدار مردم محلی فراهم خواهد نمود.

لازم به ذکر است: طرح ترسیب کربن از سال ۱۳۹۶ در سطح ۸ روستای شهرستان های خاتم و مروست آغاز شده و مهمترین دستاوردهای آن کاهش سطح اراضی کشاورزی رها شده و کاهش برداشت آب از سفره های آب زیرزمینی با توسعه کشت گیاهان دارویی، بهبود معیشت های پایدار (راه اندازی ۲۴۰ شغل ثابت در رسته های مختلف و بیش از ۳۰۰ نفر شغل فصلی)،  تغذیه سفره های آب زیرزمینی منطقه و تقویت قنات و کاهش خسارات سیلاب با ایجاد بند خاکی و سیلبند، ‌تشکیل تعاونی های توسعه، تقویت انسجام درون و برون سازمانی بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه