سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیرکل آموزش و پرورش بیان کرد؛

تلاش آموزش و پرورش جهت ترویج مفاهیم قرآنی در دارالقرآن ها

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: یکی از دلایل وقوع اتفاقات اخیر در کشور به دلیل فاصله گرفتن از فهم و عمل به قرآن است لذا رهنمودها و مبانی قرآنی برای عمل در جامعه باید استفاده شود.

دارالقرآن
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، مسعود حمیدی نژاد سه شنبه در آیین افتتاح دارالقرآن خیر ساز در اهواز بیان کرد: زیبا ترین و بهترین مکان های آموزش و پرورش باید متعلق به فعالیت های قرآنی باشد.
 

وی با بیان اینکه احداث و بازسازی دارالقرآن ها از ناحیه سه آموزشی اهواز شروع شده گفت: امروز نیز این دارالقرآن ناحیه یک اهواز از سوی خانواده خیر" اسماعیل گمراوی" احداث و افتتاح شد.

حمیدی نژاد اظهار داشت: دارالقرآن ناحیه ۲ و ناحیه چهار اهواز نیز به زودی به این مجموعه اضافه می شود.

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان تاکید کرد: در هر شهرستان خوزستان که فاقد دارالقرآن است این مرکز باید هر چه سریعتر ساخته شود.

حمیدی نژاد با اشاره به اینکه همواره خوزستان در حوزه قرآنی در رتبه های اول و یا دوم کشور است اظهار داشت: آموزش و پرورش در تلاش است تا در دارالقرآن ها مفاهیم قرآنی را ترویج کند.

وی با اشاره به افتتاح ۲ دارالقرآن در ناحیه سه اهواز در هفته گذشته گفت: امید است فعالیت های قرآنی در جامعه دانش آموزی گسترش یابد.

حمیدی نژاد ادامه داد: تنها نباید به حوزه تلاوت و صوت قرآن پرداخت بلکه باید در حوزه تفسیر قرآن نیز کار شود.

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: برای انجام فعالیت های قرآنی نیاز است در ابتدا جای مناسبی را فراهم نمود، در شهرستان های خوزستان نیز دارالقرآن ها نوسازی خواهند شد و سالن هایی را در کنار دارالقرآن ها خواهیم داشت تا برنامه ها و فعالیت های قرآنی در این فضاها انجام شود.

در ادامه این مراسم یکی از نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: کسی که با قرآن و نور آن آشنا باشد حیات معنوی وی تضمین شده است و دوست را از دشمن می شناسد.

آیت اله محسن حیدری افزود: نوری که قرآن می بخشد مشروط به این است که قرآن در پرتو اهل بیت حرکت کند.

وی افزود: نور الهی در خانه هایی که قرآن خوانده می شود تجلی می یابد و کسانی که در پناه قرآن باشند از پرتو الهی برخوردارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه