English

معاون رئیس جمهور در امور مجلس:

در تدوین برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و اجرایی بودن آن مدنظر است / ۴۲ پروژه بزرگ در کشور در حال اجرا است

معاون رئیس جمهور در امور مجلس در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه مازندران با اشاره به این که در تدوین برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و اجرایی بودن آن مدنظر است، گفت: دولت سیزدهم توسعه کشور و مناطق محروم را وظیفه خود می‌داند. ‎

در تدوین برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و اجرایی بودن آن مدنظر است / 42 پروژه بزرگ در کشور در حال اجرا است

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سیدمحمد حسینی، معاون رئیس جمهور در امور مجلس در مراسم بزرگداشت روز دانشجو و اختتامیه جشنواره علمی - کاربردی خلاق محور مبتنی بر شعار سال در دانشگاه مازندران، اظهار داشت: برخی ها دشمنی ما با آمریکا را به موضوع سفارتخانه گره می زنند در حالی که این موضوع به 69 سال قبل بازمی گردد که آمریکا همه چیز را تحت سلطه خود می خواست و به دنبال تحمیل اراده خود بر ملت ایران بود.

وی ادامه داد: دانشجویان در اوج اختناق و در قلدرانه ترین روزگار که آمریکایی ها در ایران قدرت داشتند اعتراض کردند و پیشگام مبارزه شدند، آن زمان نه بحث انقلاب نه بحث هسته ای و نه بحث فلسطین مطرح بود.

معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس با بیان اینکه دشمنی آمریکا با ایران از همان زمان ها بود و در هر فرصتی از تاریخ در پی کینه توزی و انتقام جویی بوده اند، گفت: در حوادث چند ماه گذشته خواستند ما نفرت عمیق نسبت به هم و هویت و اعتقادات خود داشته باشیم.

وی افزود: امروز ما با استعمار نو روبرو هستیم و این برده داری آشکار مشخص نیست، آنها هنوز ما را به عنوان شهروند درجه دو و سه می شناسند و می پندارند و هرگونه پیشرفت ما را بر نمی تابند.

حسینی بیان داشت: البته ما هم به خودمان نقد داریم اما باید مطالعه کنیم که پیش از انقلاب کجا بودیم، سهم ایران از تولید علم از هفت صدم درصد به 2 درصد رسیده است.

وی اضافه کرد: امروز با آپارتاید علمی مواجه هستیم که نمی گذارند در برخی رشته ها مطالعه کنیم، اینها را باید بدانیم و می دانیم دانشجو حق طلب و مطالبه گر است.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه نباید دستاورد شهدا و گذشتگان خود را نادیده بگیریم، گفت: دولت سیزدهم، دولت پاسخگو است و هیچ ابایی از پاسخگویی ندارد، دولت فضای مجازی را می شناسد و به آن آشناست و ما نیز از سواد رسانه ای بی بهره نیستیم، اخیرا بولتن های رسانه ای به دست اینترنشنال رسیده که مبنای وحی مُنزل تلقی می شود و شبانه روز مورد تبلیغ ضد انقلاب قرار گرفته است در حالی که از پشت پرده آن بی خبرند.

وی با اشاره به تلاش دولت سیزدهم برای خدمتگزاری بیشتر به مردم بیان داشت: مناطق محروم در اولویت دولت است و دولت این مناطق و توسعه آن را هدف و وظیفه خود می داند اما باید دانست این دولت با انبوهی از کارهای عقب مانده مواجه شده که نیازمند تلاش جدی، زمان و منابع است.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس اظهار داشت: بیش از هفت هزار شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که نیازمند توسعه نوسازی و حمایت است، این همت در دولت وجود دارد و خوشبختانه در دولت ریل گذاری صورت گرفته و مسیرهای آن مشخص و در حال اجرایی شدن است.

وی تصریح کرد: هم اکنون در حال تدوین برنامه هفتم هستیم که اولویت ما اجرایی بودن آن است نه فقط اینکه بر روی کاغذ باشد.

حسینی افزود: امروز در عرصه نظامی و حتی فروش محصولات نظامی ما جایگاه ویژه ای داریم در حالی که در دوران جنگ تحمیلی با دست خالی جنگیدیم، توانایی در حوزه نظامی یعنی توانستن و این می تواند در حوزه های مختلف مورد پیشرفت و همچنین استفاده از نخبگان قرار گیرد.

وی با اشاره به لزوم شناسایی نیازهای علمی کشور ابراز داشت: تأکید بر رشته های فنی و کاربردی و مهارت آموزی و همچنین عدالت آموزشی یک مطالبه جدی خارج از مرکزنشینان است و باید تمامی مراکز دانشگاهی از امکانات مشابه پایتخت برخوردار باشند، ما در تمامی استان ها به پارک های علم و فناوری مجهز نیازمندیم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی به مهرداد بذرپاش برای تصدی وزارت راه و شهرسازی، عنوان داشت: امروز دکتر بذرپاش به عنوان وزیر راه و شهرسازی انتخاب شد، دکتر رستم قاسمی کارنامه خوبی در حوزه سازندگی دارد که البته بیماری ایشان، وی را دچار مشکل کرده است، دکتر بذر پاش همواره مورد قبول و تحسین رهبری بوده و در ایشان روحیه انقلابی و جهادی می بینیم که امیدواریم اتفاقات خوبی رخ دهد و به طور حتم با تحولاتی مواجه خواهیم بود.

وی ادامه داد: موضوع شفافیت آرا نمایندگان مجلس نیز از سوی رئیس مجلس به سریعاً در حال پیگیری است و رئیس مجلس نخستین کسی است که آن را امضا کرده است، البته این طرح نیازمند برخی ملاحظات است که در حال بررسی است و در طی روند قانونی خود قرار دارد.

حسینی گفت: در حوزه اشتغال نیز ابتدا با الزامات سرمایه گذاری مواجه هستیم، در حال حاضر 42 پروژه بزرگ در کشور در حال اجرا است که 14 میلیارد دلار سرمایه گذاری برای آن انجام خواهد شد و تحولی بزرگ در استان ها برای اشتغال ایجاد خواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه