سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

امام جمعه موقت اصفهان:

صدور قطعنامه‌های دشمن باعث مستحکم‌تر شدن جمهوری اسلامی می شود

امام جمعه موقت اصفهان بیان داشت: صدور قطعنامه‌های ظالمانه دشمن علیه ایران باعث خواهد شد جمهوری اسلامی مستحکم‌تر رو به جلو حرکت کند.

امام جمعه موقت اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، حجت‌الاسلام سید احمد محمودی در خطبه‌های نماز جمعه اصفهان با اشاره به تلاش بیهوده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تنفس مصنوعی به اغتشاشگران، گفت: انقلاب راه خود را ادامه می‌دهد و صدور قطعنامه‌های ظالمانه علیه ایران باعث خواهد شد ملت ایران مستحکم‌تر رو به جلو حرکت کند.

وی با اشاره به تعبیر امام خمینی(ره) در خصوص بسیج مبنی بر اینکه که بسیج لشکر مخلص خدا است،اظهار کرد: کلمه لشکر به بُعد کمی بسیج اشاره دارد که یک بسیجی خود یک لشکر است اما از نظر کیفی از مخلصان است، بنابراین بسیج مرز جغرافیایی، جنسیت، سن و سال نمی‌شناسد. 

امام جمعه موقت اصفهان افزود: هر فردی که فکر انقلابی دارد و در مقابل بی‌عدالتی، ظلم، تجاوز، فتنه و آشوب غیرتمندانه ایستادگی می کند یک بسیجی است و این تفکر بسیجی است.

ویا بیان اینکه بسیجی امین‌ترین و متعبدترین فرد است اما خرافی‌پذیر نیست، گفت: بسیجی سیاسی است اما سیاست‌زده نیست و طرفدار علم است اما غرب‌زده نیست و آبادگر دنیای مردم است ودنیازده نیست و امیدواریم این روحیه را حفظ کنیم.

حجت‌الاسلام سید احمد محمودی گفت:خدامحوری، ولایتمداری، حق‌گویی، تکلیف‌گرایی، عقل‌گرایی وشناخت دشمن از مؤلفه‌های بسیجیان است که آن را همه جا در مقابل دشمن مستحکم و پیروز باشد.

امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه فتنه‌گران و اغتشاشگران ظالم و داعشی که هیچ بویی از انسانیت نبردند، اظهار کرد:حضور گسترده مردم در تشیبع شهدای مظلوم بسیجی به دست اغتشاشگران سیلی محکمی به صورت سردمداران این اغتشاشات زد. 

محمودی گفت: اگر می‌بینیم اغتشاشگران و آشوب‌گران اینگونه عزیزان ما را به خاک و خون می‌کشانند بدانیم این‌ها ذلیل خواهند شد اما ما امیدوار و با استقامت به پیش می‌رویم.

وی با اشاره به دیدار مردم اصفهان با رهبری تصریح کرد: دیدار رهبر معظم انقلاب در جمع مردم اصفهان حکایت از خرسندی دل ایشان از مردم اصفهان و شهر ایمان، هنر، جهاد و استقامت در مقابل دسیسه‌های دشمن دارد.

حجت الاسلام محمودی افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب هرگاه صدای قدرتمندی ایران بلند بوده تلاش دشمن برای خنجر زدن بیشتر شده است و باید  امیدوار باشیم که این بساط برچیده می‌شود.

امام جمعه موقت اصفهان بیان داشت: انقلاب اسلامی با وجود تلاش بیهوده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تنفس مصنوعی به شرارت ها و اغتشاشات به راه خود را ادامه می‌دهد و صدور قطعنامه‌های ظالمانه علیه ایران باعث خواهد شد ملت ایران مستحکم‌تر رو به جلو حرکت کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه