سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مقتدایی خبر داد؛

تشکیل فراکسیون تامین اجتماعی و امور بازنشستگان به منظور حمایت جدی‌تر از این قشر

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تشکیل فراکسیون تامین اجتماعی و امور بازنشستگان به منظور پیگیری مطالبات و حمایت جدی‌تر و نظام‌مندتر از این قشر خبر داد.

عباس مقتدایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، عباس مقتدایی به مناسبت سالروز تصویب قانون کار در نشست خبری با خبرنگاران گفت: هدف اصلی و فلسفه تشکیل این فراکسیون حمایت جدی‌تر و منظم‌تر از این قشر و برگزاری جلسات مستمر با نمایندگان بازنشستگان است.

وی بیان داشت: بازنشستگان بدانند که با ایجاد این فراکسیون خانه‌ای دائمی برای بیان مطالباتشان در مجلس دارند که ملجاء و پناهگاهی برای حمایت از این قشر خواهد بود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس یازدهم تاکید کرد: قطعا در این فراکسیون به بهترین نحوه از حقوق بازنشستگان دفاع خواهیم کرد و صدای آنها را به گوش دولتمردان و سایر مسئولان مربوطه خواهیم رساند.

مقتدایی افزود: یکی از نیازهای اصلی بازنشستگان، تشکیل فراکسیون بازنشستگی است تا از طریق آن مسائل و مشلات این قشر به صورت تخصصی و در قالب قانونگذاری حل و فصل شود.

این مقام مسئول اظهارداشت: ما از طریق این فراکسیون تحقق مطالبات جامعه بازنشستگان را در بودجه ۱۴۰۲، برنامه هفتم توسعه و لایحه متناسب‌سازی حقوق کارکنان و بازنشستگان پیگیری خواهیم کرد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: یکی از نیازهای اصلی بازنشستگان، تشکیل فراکسیون بازنشستگی است تا از طریق آن مسائل و مشلات این قشر به صورت تخصصی و در قالب قانونگذاری حل و فصل شود.

مقتدایی یادآور شد: امیدوارم که بتوانیم در قالب این فراکسیون گام اساسی در جهت کاهش آلام بازنشستگان و حل مشکلات و تحقق مطالباتشان برداریم.

 این نماینده مجلس افزود:عدم همسان سازی به موقع حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، تاخیر در پرداخت به موقع مطالبات آنها، تعیین افزایش حقوق کارگران بر خلاف رقم واقعی تورم و کوچک شدن سبد خانوارشان تنها بخشی از حجم عظیم مصائب جامعه کارگری است.

وی با بیان اینکه صندوق تامین اجتماعی باید پویایی داشته باشد، گفت:این درحالی است که برخلاف سایر صندوق های بازنشستگی، صندوق تامین اجتماعی با آورده خود مردم تامین می شود و دولت ها هنگام نیاز مالی، اول به سراغ استقراض از این صندوق می روند.

مقتدایی ادامه داد: دست اندازی به صندوق تامین اجتماعی روالی است که از سابق وجود داشته و به نوعی حیاط خلوت دولت ها برای استقراض در زمان نیاز مالی بوده و نارضایتی اعضای صندوق را در پی داشته است این روند باید متوقف می شد و مجلس یازدهم و دولت سیزدهم در این مبحث تفاهم دارند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: با وجود تصویب افزایش حقوق کارگران در شورای عالی کار باحضور نمایندگان دولت، کارگران و کارفرمایان، شاهد دخالت دولت برای ممانعت در پرداخت ها به دلیل ایجاد تورم بودیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس یازدهم اضافه کرد: البته بدون اجرای افزایش حقوق هم تورم افسارگسیخته را تجربه کردیم که ما در مجلس شورای اسلامی ده ها تذکر را به صورت کتبی در این خصوص ارائه کردیم .

وی با اشاره به تشکیل فراکسیون بازنشستگان در مجلس گفت: یکی از دستور کار ما برگزاری جلسات با متولیان دولتی و غیر دولتی و مسئولان صندوق های بازنشستگی است تا با توانمندی های مجلس به کمک صندوق ها و بازنشستگان بیاییم.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: امیدوارم که بتوانیم در قالب این فراکسیون گام اساسی در جهت کاهش آلام بازنشستگان و حل مشکلات و تحقق مطالباتشان برداریم.

فراکسیون تامین اجتماعی

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه