سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

استاندار مازندران:

دولت مصمم به اجرای کامل طرح نهضت ملی مسکن است

استاندار مازندران گفت: دولت سیزدهم با هدف توسعه عدالت، به اجرای کامل تعهدات خود در طرح نهضت ملی مسکن مصمم است و نسبت به تحقق این مهم عزم و اراده راسخ دارد.

حسینی پور استاندار مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران در جلسه شورای عالی تأمین مسکن استان اظهار داشت: رئیس جمهور نسبت به اجرای کامل طرح نهضت ملی مسکن با هدف خانه دار شدن اقشار کم درآمد جامعه اهتمام ویژه ای دارد و بارها نیز نسبت به محقق شدن تعهدات موجود در این بخش تأکید کرده است.

وی با بیان اینکه اجرای کامل تعهدات مربوط به طرح نهضت ملی مسکن در مازندران باید در دستور کار و اولویت اصلی مسوولان دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار گیرد، ادامه داد: با هدف تسریع در اجرای کامل این طرح و همچنین تعهدات موجود، باید راهکاری اتخاذ شود تا از مشارکت مردم بیشتر استفاده شود که در صورت تحقق این مهم می‌توان نسبت به خانه دار کردن اقشار کم درآمد و محروم جامعه گام‌های اساسی برداشت.

استاندار مازندران بر لزوم شناسایی بافت‌های فرسوده در استان با هدف تأمین زمین مورد نیاز در اجرای طرح نهضت ملی مسکن تأکید کرد و گفت: این استان دارای بافت‌های فرسوده زیادی  است که در صورت شناسایی و رفع موانع فراروی، علاوه بر تأمین زمین مورد نیاز در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، می‌توان از مخدوش شدن چهره شهری نیز جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه شهرداری‌های مازندران باید نسبت به شناسایی و معرفی بافت‌های فرسوده در مناطق مختلف اقدام کنند تا پس از رفع موانع و مشکلات فراروی، بتوان نسبت به اجرای طرح نهضت ملی مسکن اقدام کرد، بیان داشت: از فرمانداران می خواهیم با توجه به اهمیت موضوع، از این پس شخصاً در جلسات شورای عالی مسکن حضور یابند و از اعزام نماینده خودداری کنند.

حسینی‌پور با اشاره به گذشت بیش از یکسال از فعالیت دولت سیزدهم، وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در برخی از شهرهای مازندران را مطلوب ندانست و گفت: مردم از مسئولان توقع دارند و در همین راستا نیز برای خانه دار شدن افراد فاقد سرپناه باید شبانه‌روزی تلاش کرد.

وی با اشاره به تصویب قانونی تخصیص ۲۰ درصد از منابع بانکی برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن، تصریح کرد: برابر این قانون، بانک‌های عامل باید ۲۰ درصد از منابع اعتباری خود را به پرداخت تسهیلات مسکن اختصاص دهند که در صورت اجرای کامل، رقم قابل توجهی خواهد بود.

استاندار مازندران از همکاری و مشارکت بانک ها در پرداخت تسهیلات مورد نیاز متقاضیان ساخت مسکن قدردانی کرد و افزود: با هدف رفع مشکل قانونی و مشارکت بیشتر بانک ها در پرداخت تسهیلات مسکن در نظر است از طریق بانک مرکزی ردیف اعتباری خاصی برای این امر در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه با تلاش‌های صورت گرفته، تاکنون ۹۲۴ نفر از کارمندان شاغل در دستگاه‌های اجرایی مازندران که فاقد مسکن هستند شناسایی شدند، از دیگر دستگاه‌های اجرایی استان خواست نسبت به معرفی کارمند فاقد مسکن اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه