سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

معاون سیاسی استاندار اصفهان:

برخی‌ آشوبگران در آشوب‌های اخیر بسیار وحشیانه و بی‌رحمانه عمل می‌کردند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: در آشوب‌های اخیر برخی‌ آشوبگران بسیار وحشیانه و بی‌رحمانه عمل می‌کردند

محمدرضا جان نثاری

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محمدرضا جان‌نثاری با بیان اینکه در آشوب‌های اخیر برخی‌ آشوبگران بسیار وحشیانه و بی‌رحمانه عمل می‌کردند، گفت: در برابر اوباش و فتنه‌گران باید موضع صریح گرفته شود.

وی با اشاره به حوادث اخیر و موضع صریح مقام معظم رهبری اظهار داشت: به گفته ایشان اظهارنظرهایی از جانب افراد مختلف از جمله خواص در آغاز حوادث اخیر اعلام شد؛ که به نظر ما این اظهارنظرها و بیانیه‌ها چراغ سبز را به دشمنان و فتنه‌گران نشان داد اما حال که همگان درک کردند دشمن پشت این موضوع است وقت آن رسیده که موضع افراد و گروه‌های مختلف از جمله خواص روشن شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: حوزه سیاسی استان از تمام احزاب، گروه‌ها و جریان‌های سیاسی و قانونی می‌خواهد که موضع خود را در قبال پاره کردن قرآن کریم، آتش زدن پرچم جمهوری اسلامی ایران، اغتشاش و تعرض به اموال عمومی و خصوصی مردم، تعرض به افراد با حجاب و ارزشی و اهانت به اصل نظام مشخص کنند‌.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه سکوت در این موضوع علامت رضایت است و جایز نیست، گفت: هر حزب و گروهی که در این زمینه موضع نگرفت یعنی موافق اوباش و آشوبگران بوده است. ما حتی نمی‌گوییم موضع له یا علیه بگیرند و نمی‌خواهیم از لحاظ سیاسی تایید یا تکذیب کنند می‌خواهیم نظر شخصیت‌ها و خواص مشخص شود. ممکن است انتقادهایی نیز وجود داشته باشد اما وقت آن رسیده که خط اصلی فکری افراد روشن شود.

جان‌نثاری ادامه داد: توقع ما این است که اقلیت‌های مذهبی نیز موضع خود را نسبت به حوادث اخیر از جمله آتش زدن کتاب آسمانی ما اعلام کنند. از طرفی پرچم ایران برای همه ماست و تفاوتی بین ما و اقلیت‌ها در این موضوع وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی صحبت می‌شود که دشمن تمام خود را به کار گرفته و هر لحظه آماده است بر هر بستری سوار شده و امنیت کشور را دچار خدشه کند برخی افراد موضع می‌گیرند و می‌گویند این اندیشه صحیحی نیست. باید این را بدانیم که دشمن همیشه بیدار است و اگر غفلت کنیم بی‌رحمانه بر ما می‌تازد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه قدرت رسانه نباید نادیده گرفته شود، گفت: در حوادث اخیر جولان رسانه‌های بیگانه باعث شد امنیت کشور ما دچار مشکل شود؛ این موضوع اهمیت رسانه را برای همگان روشن کرده است. از طرفی باید از ظرفیت رسانه‌های کشورمان به خوبی استفاده کنیم.

وی به فعال شدن گسل‌های قابل پیش‌بینی در حوادث اخیر اشاره و عنوان کرد: ما می‌دانستیم که پساکرونا در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی مسائل زیادی را خواهیم داشت. بیش از دو سال بنا به ضرورت تمام ورودی‌های فرهنگی و معنوی دانش‌آموزان ما به دلیل آموزش‌های غیرحضوری مسدود شد و در معرض ولنگاری فضای مجازی قرار گرفتند حال قابل پیش‌بینی بود که در حوادث اخیر اینگونه دچار احساس و هیجان شوند.

جان‌نثاری، داشتن برنامه برای نسل جوان را ضروری دانست و اظهار داشت: این نسل باید بیاموزد که موقع اعتراض نباید به هویت خود آسیب بزند. در حوادث اخیر در کنار این هیجاناتی که در جوانان ما وجود داشت برخی گروه‌های خشن نیز حضور داشتند و بسیار وحشیانه و بی‌رحمانه عمل کردند.

وی افزود: اعتراضات و اغتشاشات باید دسته‌بندی شود برخی جوانان و نوجوانان براساس هیجانات در حوادث اخیر شرکت کردند این معترضان فرزندان ما هستند باید آگاه شوند و اجازه ندهیم استکبار فرزندان ما را ببلعد‌؛ اما در برابر اوباش و فتنه‌گران باید موضع صریح گرفته شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه اگر جلوی اوباش گرفته نشود دیگر هیچ کس امنیت نخواهد داشت، گفت: البته دشمن می‌داند که استحکام نظام به حدی زیاد است که با این حرکت‌ها آسیبی متوجه جمهوری اسلامی ایران نخواهد شد اما به دلیل بی‌نظمی و در معرض خطر قرار دادن امنیت کشور با قدرت با فتنه گران برخورد خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه