سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

۱۲۲ هکتار طراحی و تهیه نقشه در منطقه ۵ قم

مدیر منطقه پنج شهرداری قم گفت: تا امروز برای ۱۲۲ هکتار در منطقه پنج طرح شهرسازی آماده و نقشه‌های آن تهیه‌شده و در مرحله تصویب است.

 منطقه ۵

به گزارش خبرگزاری موج قم، زین‌العابدین قراچورلوی در گفت‌وگویی با تأکید بر توسعه منطقه پنج و ظرفیت این منطقه در رونق اقتصادی شهر اظهار داشت: این منطقه دارای ظرفیت‌های زیادی بوده و می‌تواند در رونق اقتصادی شهر نقش مهمی را ایفا کند.

وی از اجرای پنج برنامه توسعه برای منطقه پنج خبر داد و افزود: نخستین کاری که در منطقه انجام‌شده طراحی شوارع منطقه بود، همچنین ۲۰۰ هزار متر املاک مردم که در طرح بود از طرح خارج شد و در فاز دوم برای این املاک پروانه صادر می‌کنیم.

مدیر منطقه پنج شهرداری قم تصریح کرد: منطقه پنج درحال‌توسعه بوده و نیازهای زیادی دارد و در ابتدا برای محدودهای دارای استعداد طرح تعریف‌شده است؛ تا امروز برای ۱۲۲ هکتار در این منطقه طرح آماده‌ و نقشه‌های آن تهیه‌شده و در مرحله تصویب است.

قراچورلوی تأکید کرد: در صورت تصویب طرح منابع درآمدی خوبی برای منطقه ایجاد خواهد شد همچنین ارزش‌افزوده لازم برای اهالی منطقه ایجاد می‌شود.

وی انجام کارهای زیربنایی را زمان‌بر دانست و خاطرنشان کرد: ما در این منطقه با موضوعاتی مواجه هستیم که حل و فصل آن نیاز به همگرایی بین نهادها و ارگان‌ها دارد.

قراچورلوی ادامه داد: بوستان بانوان نیز در بلوار ولی‌عصر(عج) در حال ساخت بوده و پروژه‌های عمرانی زیادی برای منطقه برنامه‌ریزی‌شده است، امیدواریم با مشارکت مردم و بخش خصوصی بتوانیم منطقه را آباد کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه