سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

هم‌زمان با هفته دولت صورت گرفت؛

بهره مندی ۱۵۰۰ خانوار هلستان نوشهر از آب آشامیدنی سالم و پایدار

هم‌زمان با گرامیداشت هفته دولت و با بهره برداری از یک حلقه چاه در هلستان نوشهر ۱۵۰۰ خانوار این منطقه از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار برخوردار شدند.

آب شرب سالم

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، در این مراسم آیت الله سید رحیم توکل نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با گرامیداشت هفته دولت، شهیدان رجایی و باهنر را افتخاری برای مردم ایران خواند و اظهار داشت: از کارکنان شرکت آب و فاضلاب مازندران که در اجرای پروژه آبرسانی به مردم مجدانه تلاش کردند تا این پروژه در راستای رفع کمبود آب به ثمر بنشیند بسیار قدردانی و همه مسئولان را به برخورد گرم و محترمانه با مردم که ولی نعمت ما هستند توصیه می کنم.

همچنین مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، مازندران را استانی با خدمات دهی ملی خواند و ادامه داد: بهره مندی استان مازندران از آبهای سطحی فقط ۱۲ درصد و میانگین کشوری ۵۳ درصد است بر این اساس آب آشامیدنی مردم استان از ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ دهنه چشمه تأمین می شود.

بهزاد برارزاده افزود: مازندران به عنوان نگین سبزی است که علیرغم زیرساختهای تعبیه شده برای ۳ میلیون نفر به بیش از ۱۵ میلیون جمعیت بومی و گردشگر خدمات ارائه می دهد و بنابراین ضروری است به استان مازندران به عنوان استانی ملی و ویژه توجه شود.

وی با اشاره به مشخصات پروژه آبرسانی هلستان نوشهر گفت: این پروژه با حفر و تجهیز یک حلقه چاه با آبدهی ۱۵ لیتر در ثانیه به منظور افزایش توان تأمین و مقابله با کمبود آب به ویژه در مواقع پیک مصرف با بهره مندی ۱۵۰۰ خانوار و صرف اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

در ادامه رستم زرودی فرماندار نوشهر، کمبود آب را یکی از دغدغه های مردم هلستان بیان کرد و اظهار داشت: بسیار خرسندیم که این دغدغه با تلاش کارکنان شرکت آب و فاضلاب مرتفع شد و امیدواریم پروژه های آبرسانی بیشتری در سطح شهرستان نوشهر اجرایی شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه