سرخط خبرها
  • تشییع پیکر سه سرباز شهید پادگان بمپور در رفسنجان
  • نامه نمایندگان به مسئولان برای برخورد قاطع با عاملان جنایت علیه کشور
  • شمار مصدومان حملات هوایی آمریکا به ۵۱۷ نفر رسید
  • پلیس راهور فراجا: تمام مسیرهای آسیب‌دیدهٔ هرمزگان بازگشایی شد
  • شرکت راه آهن: پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین آغاز شد
  • فروش اجباری بلیت دوطرفۀ سفر هوایی اربعین ممنوع است
  • ایران در طول آتش بس ۶ میلیارد دلار نفت فروخت
  • نیروهای مسلح یمن فردا بیانیه مهم صادر می‌کنند
  • سناتور آمریکایی: صدها سرباز مجروح وخیم در جنگ علیه ایران داریم
  • یک هفته تا آغاز رسمی فعالیت موکب‌های اربعین
  • قلعه‌نویی به فردوسی‌پور در مورد جنگ کنایه زد
  • نیروگاه برق کویت دوباره آتش گرفت
  • آب شیرین‌کن بونجی جاسک از امشب وارد مدار می‌شود
  • شکار پهپاد جاسوسی در جنوب کشور
  • خاموشی‌های برق به‌تدریج کاهش می‌یابد
  • سازمان غذا و دارو: شیرهای کارخانه‌ ای مواد نگهدارنده ندارند
  • بخشدار ویژه خارگ: شایعه تخلیه جزیره کذب محض است
  • اسحاقی: دولت در جنگ با قیمت دارو شکست خورده است
  • مذاکره پرسپولیس با بازیکن پیشین بارسلونا
  • غریب‌آبادی: پیگیری خسارت‌های جنگ‌ها در حال انجام است

محمدمهدی مجذوبی:

آیین بزرگداشت زادروز بوعلی سینا در همدان برگزار شد/ آزمایشگاه مرجع بهداشت در همدان راه اندازی شده است

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به راه اندازی آزمایشگاه مرجع بهداشت در همدان گفت: در ۲.۵ سال گذشته بیش از ۳.۵ میلیون بیمار در استان ویزیت و ۳۰۰ هزار بیمار کرونایی نیز در بیمارستان ها بستری شدند که مقایسه این ارقام با تعداد کادر بهداشتی درمانی نشانه تلاش جهادی و ایثار این قشر است.

آزمایشگاه اب اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج همدان، محمدمهدی مجذوبی  رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان روز سه شنبه در آیین بزرگداشت زادروز بوعلی سینا و روز پزشک با اشاره به راه اندازی  آزمایشگاه مرجع بهداشت در همدان گفت: در ۲.۵ سال گذشته بیش از ۳.۵ میلیون بیمار در استان ویزیت و ۳۰۰ هزار بیمار کرونایی نیز در بیمارستان ها بستری شدند که مقایسه این ارقام با تعداد کادر بهداشتی درمانی نشانه تلاش جهادی و ایثار این قشر است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: آزمایشگاه مرجع بهداشت با امکان انجام آزمایش‌های جدید از جمله آبله میمونی و تب کریمه کنگو دراین استان راه اندازی شده است.

وی با اشاره به نقش واکسیناسیون کرونا در کاهش میزان بیماری و موارد منجر به بستری، افزود: تزریق نوبت های یادآور واکسن کرونا بسیار ضروری است تا در آینده با همه‌گیری و موج های شدید مواجه نشویم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: بهره برداری از بیمارستان فاطمیه همدان، اورژانس بیمارستان ملایر و استقرار سی تی اسکن در بیمارستان‌های مختلف را از جمله اقدامات انجام شده برای توسعه زیرساخت های درمانی استان بشمرد.

 افزود: شیخ الرییس یکی از پزشکان و فیلسوفان نامدار بین‌المللی است که به عنوان اندیشمندی بزرگ و متبحر در جهان شناخته می شود.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از شیوع کرونا، گفت: 

یکم شهریور به نام حکیم هزاره ها ابوعلی سینا و روز همدان نامگذاری شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه