سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیریت تعاون روستایی استان یزد اعلام کرد؛

خرید بیش از دو هزار و ۷۰۰ تن محصول گندم ابتدای سال تاکنون از کشاورزان یزدی

به گفته مدیر تعاون روستایی استان یزد، در سال جاری ۸ مرکز خرید گندم در سطح استان یزد جهت خرید تضمینی و توافقی گندم از کشاورزان آماده سازی و تجهیز و بیش از دو هزار و ۷۰۰ تن محصول گندم خریداری شد.

تعاون

به گزارش خبرگزاری موج یزد، تا پایان تیرماه سال ۱۴۰۱ بیش از دو هزار و ۷۰۰ تن محصول گندم از کشاورزان یزدی در ۸ مرکز خرید تحت نظارت مدیریت تعاون روستایی استان یزد خریداری شده است.

با آغاز فصل برداشت محصول استراتژیک گندم در سال ۱۴۰۱، خرید گندم از کشاورزان یزدی در ۸ مرکز خرید اتحادیه و تعاونی های تولید و روستایی شهرستان های ابرکوه، خاتم، مروست و بهاباد تحت نظارت مدیریت تعاون روستایی استان یزد آغاز و تا پایان تیر ماه سال جاری بیش از یک هزار و ۳۸۸ تن گندم به صورت تضمینی، ۸۸۰ تن به صورت توافقی و ۴۵۲ تن گندم بذری از کشاورزان منطقه خریداری شده است.

سیدحسین دشتی مدیر تعاون روستایی استان یزد با اعلام این خبر اظهار داشت: در سال جاری ۸ مرکز خرید گندم در سطح استان یزد به تفکیک ۳ مرکز در سطح شهرستان ابرکوه، ۲ مرکز در سطح شهرستان خاتم، یک مرکز خرید در شهرستان مروست، یک مرکز در سطح شهرستان بهاباد و یک مرکز خرید اتحادیه تعاونی های تولید تحت نظارت سازمان تعاون روستایی استان جهت خرید تضمینی و توافقی گندم از کشاورزان آماده سازی و تجهیز شد. در این راستا شرکت‌های تعاونی روستایی ابرکوه، اسفندار و میاندشت شهرستان ابرکوه، شرکت‌های تعاونی تولید روستایی رضواندشت، فجر هرات شهرستان خاتم، شرکت تعاونی روستایی مروست، شرکت تعاونی روستایی امید شهرستان بهاباد و اتحادیه تعاونی های تولید روستایی استان یزد به عنوان مباشر خرید گندم در جهت تسهیل امر تحویل محصول مازاد مصرف کشاورزان در نزدیکترین نقطه به مزرعه به صورت خرید تضمینی و توافقی اقدام می کنند و بیش از ۹۰ درصد از میزان خرید گندم استان یزد توسط مراکز خرید گندم شبکه تعاونی های تحت نظارت سازمان تعاون روستایی انجام می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه