سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

غلامحسین دلبری اعلام کرد؛

راه اندازی ۱۹۰ مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی در خراسان رضوی

معاون بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به راه اندازی ۱۹۰ مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی در خراسان رضوی بیان کرد: اهمیت این برنامه برای کاهش معلولیت‌ها حیاتی است و با تلاش‌هایی که در ۱۵ سال گذشته صورت گرفته موفقیت‌های خوبی در این زمینه بدست آمده است.

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، غلامحسین دلبری معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: ۱۹۰ مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی در سال جاری وارد برنامه پیشگیری از تنبلی چشم کودکان سه تا شش سال خراسان رضوی شدند که در سال جاری جمعیت تحت پوشش دو برابر شده است.

دلبری این سخنان را در نشست توجیهی مسؤولان فنی مراکز مثبت زندگی مشهد اظهار کرد و ادامه داد: امسال باید تقریبا دو برابر سال گذشته یعنی بییش از ۴۵۰ هزار کودک را تحت پوشش برنامه قرار بدهیم.

معاون امور بهزیستی خراسان رضوی تصریح کرد: اهمیت این برنامه برای کاهش معلولیت‌ها حیاتی است و با تلاش‌هایی که در ۱۵ سال گذشته صورت گرفته، موفقیت‌های خوبی در این زمینه بدست آمده و ورودی‌های نابینایی استان بشدت کاهش یافته است.

وی همچنین در ادامه سخنان خود متذکر شد: مراکز مثبت زندگی امکانات مورد نیاز را دارند و آموزش‌های لازم را نیز دیده‌اند و اینک زمان عمل فرا رسیده است.

جواد بهنام مدیر بهزیستی شهرستان مشهد نیز در ادامه گفت: ۷۳ مرکز مثبت زندگی در مشهد فعال هستند که در این برنامه مشارکت دارند و خوشبختانه تابلوهای چارت E برای تمام مراکز خریداری و تحویل گردیده و هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

بهنام اضافه کرد: مراکز مثبت زندگی پایگاه‌های دائمی غربالگری بینایی هستند و همچنین با مراکز بهداشت نیز تفاهم‌نامه‌هایی در استان داریم که این مراکز در زمینه معرفی خانواده‌ها به پایگاه‌های غربالگری کمک کنند تا پوشش را به حداکثر برسانیم.

مدیر بهزیستی شهرستان مشهد ابراز کرد:‌ در سال گذشته ۳۸ هزار و ۹۱۷ هزار فرزند را در مشهد غربالگری کردیم که در نتیجه ۳ هزار و ۷۸۹ مورد مشکوک به تنبلی چشم و سایر اختلالات بینایی گزارش گردید.

بهنام در خاتمه اذعان کرد و گفت: از این تعداد، ۱۰۴۴ کودک مبتلای قطعی تشخیص داده شده و اقدامات درمانی و  در صورت لزوم جراحی برای آنها انجام شده تا کودک بینایی خود را بازیابد.

نرگس ژیان‌عابد کارشناس مسؤول پیشگیری از معلولیت‌های بهزیستی خراسان رضوی در حاشیه این کارگاه آموزشی گفت: یکصد مسؤول فنی مراکز مثبت زندگی و مددکاران این مراکز در این جلسه توجیهی شرکت کردند و با روش و برنامه‌ی کاری غربالگری بینایی آشنا شدند.

ژیان‌عابد تاکیدکرد: غربالگری بینایی در کودکان سه تا شش سال می‌تواند زمینه‌ای برای پیشگیری قطعی از نابینایی ناشی از تنبلی چشم یا اختلالات و عیوب انکساری باشد که می‌توان از سلامت بینایی کودک اطمینان پیدا کرد.

کارشناس مسؤول پیشگیری از معلولیت‌های بهزیستی خراسان رضوی یادآور شد: این برنامه موفقیت بالایی داشته و از نابینایی و کم‌بینایی هزاران کودک در سال‌های گذشته پیشگیری کرده و زندگی‌های زیادی را از مشکلات معلولیت بینایی نجات داده است.

ژیان‌عابد همچنین اضافه کرد: بهزیستی با قوت و قطعیت به این برنامه ادامه می‌دهد تا میزان نابینایی و کم‌بینایی ناشی از اختلالات فلجی و عیوب انکساری و آمبلیوپی را به صفر برساند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه