سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

اسماعیل زارعی کوشا:

رشد اقتصادی مهمترین مطالبه کردستان از رییس جمهور است

استاندار کردستان گفت: در سفر رییس جمهور به دنبال تمهید شرایطی برای رشد اقتصادی و توسعه مناسب حوزه‌های فرهنگی و زیرساختی هستیم.

اسماعیل زارعی کوشا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، اسماعیل زارعی کوشا روز پنجشنبه در ارتباط تلفنی با خبر رادیو صداوسیمای مرکز کردستان، اظهار داشت: کردستان در بسیاری از شاخص ها با دیگر استانها و متوسط کشوری، فاصله دارد که در این سفر تلاش خواهیم کرد تا با اعتبارات جهشی به رشد مناسب برسیم.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای سرمایه گذاری های زیرساختی در حوزه راه و راه آهن برای این سفر هدفگذاری شده است، افزود: پروژه‌های نیمه تمامی از قبل در استان باقیمانده که امیدواریم در این سفر به سرانجام برسد.

استاندار کردستان تاکید کرد: در حوزه سدها و مدیریت آب هم چندین پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد و در کنار این موارد در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و زیرساختی اعتبارات جهشی لازم برای استان اخذ خواهد شد.

زارعی کوشا اضافه کرد: آیت الله رییسی در این سفر یک روزه برنامه های مختلفی اعم از دیدارهای مردمی، بازدید از واحدهای بزرگ صنعتی، تولیدی و تکمیل طرح های نیمه تمام و برگزاری جلسات مختلف را در دستور کار دارد.

وی با اشاره به اینکه بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی استان به صورت هوایی و میدانی خواهد بود افزود: رییس جمهور از مشکلات و کمبودهای موجود در واحدهای تولیدی و صنعتی استان بازدید می کند و این امر می تواند در رفع موانع راهگشا باشد.

دیدارهای عمومی رییس جمهور با مردم

استاندار کردستان با بیان اینکه دو دیدار مردمی در شهرهای سقز و سنندج در سفر رییس جمهور پیش بینی شده است، اظهار داشت: صبح روز جمعه 17 تیر ماه در فرودگاه سنندج از رئیس جمهور استقبال می شود و آیت الله رییسی در این سفر، ساعت 10 صبح روز جمعه با مردم سقز و 17 همان روز با مردم سنندج دیدار و گفت و گو می کند.

زارعی کوشا از مردم استان دعوت کرد تا در دیدار عمومی رییس جمهور حضور یابند و مطالبات و خواسته های خود را با آیت الله رییسی در میان بگذارند.

زارعی کوشا با بیان اینکه 10 نفر از وزیران به عنوان نماینده تام الاختیار رییس جمهور در شهرستان ها حضور می یابند و از طرح ها و واحدهای تولیدی این شهرستان ها بازدید می کنند، گفت: از چندماه قبل و با برگزاری جلسات استانی مهمترین اولویت ها و طرح های اقتصادی استان احصا و در اختیار هیات دولت قرار گرفته است.

 دیدار با علما و روحانیون، برگزاری شورای اداری استان، تکمیل طرح های عمرانی نیمه تمام، رفع مشکل آب شرب شهر سنندج و افزایش سرمایه گذاری های اقتصادی در کردستان از دیگر برنامه هایی است که رییس جمهور در کردستان دارد.

استاندار کردستان یادآور شد: پایان بخش سفر آیت الله رییسی به کردستان هم برگزاری نشست خبری با خبرنگاران و ارائه گزارشی از نتایج این سفر خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه