بستری ۵ بیمار کرونایی در البرز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوت قطعی در استان ثبت نشده و مجموع جانباختگان این بیماری در استان همچنان ۶۸۳۷ نفر است.

بستری بیمار کرونایی

به گزارش خبرگزاری موج البرز، دکتر شهرام صیادی درباره آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۱۵ تیر ۱۴۰۱، پنج بیمار با علائم ‌کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۸۸ هزار و ۳۹۶  نفر است.

صیادی بیان کرد: در حال حاضر تعداد ۳۱ نفر شامل موارد محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند که از این تعداد ابتلای هفت نفر به کووید ۱۹ قطعی شده است.

وی افزود: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوت قطعی در استان ثبت نشده و مجموع جانباختگان این بیماری در استان همچنان ۶۸۳۷ نفر است.

صیادی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۸۱ هزار و ۵۲۸ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه