سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

محمد کریمی؛

اخطار قطع برق به ۳۰۰ اداره در هرمزگان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: درحال حاضر مصرف برق ۹۰۰ اداره در استان رصد و پایش می شود که ۳۰۰ اداره بیش از الگوی تعیین شده برق مصرف می کنند.

محمد+کریمی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان افزود: به ادارات پر مصرف اخطار داده شده که در صورت رعایت نکردن الگوی مصرف، برق آن ها قطع می شود.

به گفته وی، دستگاه های دولتی موظف هستند مصرف خود را در ساعات اداری به میزان ۳۰درصد و پس از پایان وقت اداری به میزان ۶۰درصد نسبت به سال گذشته کاهش دهند.

کریمی با اشاره به اینکه دستگاه هایی که این میزان را رعایت نکنند ابتدا اخطار قطع برق دریافت می کنند عنوان کرد: در صورت بی توجهی به هشدار قطع و ادامه روند مصرف بی رویه، برق آن ها قطع می شود.

وی اضافه کرد: از ابتدای خرداد ماه و با هدف مدیریت بار شبکه، مصرف برق ادارات و نهادهای عمومی همه روزه به صورت آنلاین و از راه دور کنترل می شود که در صورت مصرف بیش از محدوده تعیین شده و بی توجهی به هشدار قطع، برق این مجموعه ها قطع شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: اولویت شرکت توزیع نیروی برق در فصل تابستان، تامین برق مطمئن مشترکین است و از تمام ظرفیت‌ها جهت مدیریت و پایداری شبکه برق در ایام پیک بار استفاده می شود.

وی همچنین از مشترکین خواست با مصرف بهینه برق در فصل تابستان به ویژه در ساعات اوج بار بعد از ظهر به پایداری شبکه کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه